KWESI NEEDS A 11-7 OR A 8-4 SUMTING YUH NEED A JOB BOY

Like really doh look at these 2 woman a war over Batty man kwesi ven you should be a shame of yourself you have a daughter almost the same age as kwesi how embarrassing long time big woman weh yo face a drop out in a hole you and dolly full a baby germs no ambition and a make a fool a unnuh self over this waste boi weh live inna ppl inbox no man the year just start ven you need to really do better dolly careless so she I don’t expect shit from she but you as a mother of even a sick son the time you on ig a throw words and a lower yourself you go take care of your kids and try see if you can get the likkle girl fi live back with you cause mi hear say a har granny have har you is a embarrassment to your kids long time big woman no sah

DOLLY YOUR EVIDENCE IS WACK..TAKE A BOW YOU ARE SO STUPID..DIDNT WHATS HIS NAME WARN YOU THAT THIS USER WOULD DISGRACE YOU?

52 thoughts on “KWESI NEEDS A 11-7 OR A 8-4 SUMTING YUH NEED A JOB BOY

1. Dolly you lost, all your screenshots are wack. Ven bring out di hoozie and demolish you so stop. Ven you are GROWNNNNNNNNNNNNNNNN Kwesi nuh supposed to be able fi call or get a response from you from di time him carry yuh name to Dolly so as bad as it look pan dolly it look bad pan u tuh..Why would you think that you should help an able bodied fully grown man?

1. But she Ven contradict herself. She say she dont pay the man mind, yet she consider helping him, say she will be working on ‘us’ with him and asking about plans for the day.

Them both need fi go find 2 good man and lef dat man whore. Him like the competition and excitement over him and will milk and encourage it for as long as they allow.

1. That is a whole heap a help if u a ask me that him tun ven money watch man and gone watch man a jamaica. Wutliss cutliss trash-garbage, reject-refuse . The way him talk to ven and a talk bout old and how she a ”rattan”..that dunce , ven is supposed to put shakerakwe in her black book…that black book is for men that you dont ever acknowledge and deny you and dem did eva ina tings. Thats how u handle that. I have no words fi dolly still this morning because she is so stupid she swear she win some fus prize and a same so him a style she and talk out the tings so when fi har basket tun over I hope she will learn the art of plastering on a smile cause she a go sad like 50 funeral and 40 nine night.

2. dont do him like dat admin come on now him is a hard working shopper

kwesilaunchaz Business / personal shopper r / promote

3. why Dolly a post pic of Ven phuck’n dem man,how dat mek she really feel bad tuh bad sweets neva inna dem knd a back nd forth yah she really think she a win ..a laff ppl a laff offa both you nd Venny real phuck’n clowns nd most of the text look like a you tek de battyman fone nd a text Venny

4. Boy I’m puzzled so Dolly wat u proving dat him n Ven a fuxx cause Einstein all farmers in India know dat so Dolly man ding dong whey u really a say

1. All she waa prove a dat ven a mine kwesi and kwesi a show har what him want and not di full hundred. Mi si ven a threaten dolly and a kwesi she fi threaten. She fi get 2 man mash him dung and bruck him up real good a bet him will stop try play games

5. I’ve seen Ven in church ah praise God at the temple of restoration. So this was all ina quiet while she was in church? She played herself as well. There is no winners here both of these girls trapped in a woman body are losing. When I see the man them ah mad over I have to kmt. Him short and favor a damn weasel. Ladies get it together he is making you both look like idiots. I’m pretty sure him have nuff fool fool gyals out there.

6. No met mi think dolly win dah war yah.she got the receipts tho.obviously ah kwesi give har the pic…ah pussy dat.but dolly remember what goes around comes around.

7. What a set a nasty big woman them all over kwesi eww he’s unemployed broke and ugly in real life like my goodness ladies it’s never that serious to argue over this clown kwesi is his cocky that good I never seen anything like this in my life

8. THANK U MET MET D BOY MISSING WAH DAY AN NEVER A PAY DOLLY MIND HIM BLOCK ALL LOCK HER PON IG SO SHE REAK INNA HIM PHONE DEM SAH MUSSI PON D COMPUTER AN FIND OUT SAH HIM STILL A TRY GET TO VEN SOH DATS Y SHI MAD

1. Him still a try get ven MONEY..him want woman mine him and he will play any kinda game for that. Dolly dont win nothing because both have receipts , all I would do is mek him slide pan a banana . Bet him wudda learn after that.

9. Met all along I knew that Ven is no better than Dolly! Ven if ur done with a man, he is not supposed to be calling or texting u, much less get a response. Ven Mario is the best man u ever had. He married u gave u papers, even when u almost mek him loose him job. U get ur papers, help u dawta a jamaica nuh. Every other month u inna arguement ova Kwesi!! Look how u likkle daughter nice. Suppose Mario mom neva in her life fi show her right from wrong, how would she be? Ven u have a damn adult daughter! Set some example fi har nuh man! Ven you are a skilled hairstylist, u work very hard, save u money when u throw u pardna! Pay a man fi marry u dawta and get her here. U not living for urself anymore. Stop being selfish! Grow the hell up! Close ur legs and ask God to send u a good man that is deserving of ur love and body! I just don’t get when u became this person

10. From last month me si ven a tell him fi leave her alone a d boy dont want a simple friendship him jealous a ven bad

1. Him want ven money a tricks and trades him a play and dont know how to keep it clean. I will continue to say is a man him want

11. This shit is funny thanks for the entertainment guys…at 26 I felt down n broken cuz I’m still paying rent, student loan a kill me, still don’t own a car, or get a managerial position yet…but when I see woman doing stuff like this I have hope…I am doing better than most, so thanks for the encouragement I would never want to be any of you girls….kwesi dnt know u nigga but u winning..congrats on playing 2 grown ass woman then watching them make a mockery of themselves to the whole world

12. YES MET A DAT HIM WAH VEN FI BLAME TO BUT MEMBA A DOLLY A HYPE LIKE HIM NOH WAH VEN VEN NAH TROUBLE DOLLY DOLLY BEX WAH SHI FIND OUT BOUT D BOY STILL A LOOK VEN

1. Dolly is a wanna be bad clown mi not looking. Corey saw the train wreck coming and forewarned her and she bex so anything she get she can keep it ina di flowers pot whey she put up whey day :maho

13. I would soap a floor and mek Kwesi walk pan it pap every part of his body. He is the cause of all this and have di nerve a disrespect both women

14. Then Ven n man ding dong (Dolly) tell me something between the 2 of u hoes spent like 20-30 stack fi recreate unnu body who no look like Mass Royston fowl fava Mass Jasper prize stallion n unnu still haffi find money fi man fuxx unnu LIKE REALLY???????????? All that Gucci n shit n unnu hole have holding man deficiency no man now I’m lost as fuxx n need a map

1. Met Dolly fava when u lick fowl with dish towel leannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn caaaaaaa done

15. None ah dem ave nuttin bout dem!!! I feel like I’m living in the Twiglight Zone caz two grown ass women with kids should NOT behave this way.

Den cuh di man tuh …LMFAO. Not even in my teenage years would he be my type. Look like lillie BWOY and apparently acts like one.

What I never understand is how none ah dem bex wid dem one anedda but not wid di man…WTF

Clearly dem nuh work caz no decent company would employ them with this type of behavior. Y’all should know better.

P.S.
    NONE of you are winning! Dolly your stomach is TRANG caz if Ven front stink yours is too. You share the SAME dick.

16. Dolly you doing all this over a broke ass nigga bitch you lost Ven is getting money has her own you lost bitch what can this man give you and dollly you ate that man ass out ?

17. Yow unu make me day! These comments got me rolling… hey met u nuh easy ino OK all jokes a side… me nuh like dolly none tall. I like ven, ven good God do better nuh! Jeez

18. Dolly s devil yere when kwesi left her she mix up left n right kwesi did av a fren name nico pepper and dolly carry back kwesi name to nico and them start tell kwesi say the boy a look her that bitch is possessed and obsessed over kwesi ..kwesi chat dung to dolly mumma and sister dolly u member the time u go a him yard and a beat down the door tru him nah answer u kwesi is a man germs kwesi passion is to be with a man that why him use womsn so n chat them kwesi chat all him own mother him mother sick him chat all the sister how she ever gone left her pickney then hungry uno too woman playing with fire until sum body buss up him mouth mek him affi drink out a straw that bwoy weh finger batty nah stop

19. The boy smart no backside TAX time coming up & them both have children to file for so him now say him money large coming up from both . They both getting used it’s sad for the two women.

20. Met mi a talk d truth mi kn dolly an her family from dem.live off a Rockaway mi a tell dolly a lowlife a bout 10 a dem did live inna d house dem.use to cuss dem.mother like dog shit dolly an sweets use to go sleep.a howard johnson hotel pon rockaway wid man a sell pussy den sweets meet a boy a goh florida a try get her gredncard it never work out an she come back dolly have other sisters on IG but dem noh act soh nasty like her a long time dolly a dou diss she noh wah lef d boy cause shi noh wah ppl win dolly a lowlife long time ME NAH REALLY SAH VEN NOH FI BLAME BUT ME KN SHI A tell D BOY FI LEAVE HER ALONE BUT He is STALK ER but dolly is no one she lazy an dont like work she rather f**k.ole man an get money give the boy

21. @2:20..me agoh church an mi is a whore soh dat noh si nothing all a d hairxress gal dem goh a dat church and dem a ole hoe cause d church tell dem wah dem wah hear bout haters and obeah an shit like datb

22. This is a real disgrace, both a dem fi shame but dolly more cause a man should never under no circumstances disown his suppose to be wife . Met before the gal dem pimp his nasty ass mek man f**k him since a money him love suh

23. Dolly looks stupid I would be post none of those text especially when I don’t put up his too. Ven take care of your kids stop mind man God will send you a good man trust me. They should’ve really pimp him but then again I heard he works in Manhattan with the old Crew.

24. Certain kind a woman attract dem effeminate man yah. Battyman know which kind a woman fe antagonize. Dem no too into women weh come off headstrong, dem seh we “crazy” and “aggressive” chu dem cyan pizz an shit pon we like we name Dolly and Ven.

25. Ven you don’t win neither he is playing you too anywhere the sweets at a deh him deh boy a look shoes a the shoes catch him eyes him think you buy man

26. Anon 2:50 which nico pepper? Is it the gay looking red bwoy from Philly? Nuh body cyaan tell mi him nuh gay and these insta bitches full up him head him look slow bad and dress like fish him nuh cute lol him and kwesi probably did deh coming like 2 gyal

27. But ven u same one a tell ig u get STD FRM KWESI THREW DOLLY AND U STILL A WAR OVA HIM WHAT IF IT WAS HIV ..DOLLY U NEED FI GO GET UR SON TO FRM UR BBYFADA AND THE TWO NEED FI STOP MINE HIM CAUSE HIM DONT WANT NONE PIC IN HIS PHONE TOO OF DOLLY SHE BETTER NT CROSS HIM ARE VEN WILL GET THEM