- by Met
Hi met How r u this is my first time writing to u but I read and love your blog so much I don’t want your followers to roast and toast me.when I was in Ja I met this guy in the pic his name is Neil he use to live in Pembroke hall he use to f**k Dangel and Mumzell swizzle body he even bought her a car and take it back because she use to f**k around on him.any Girl bounty killer finish with he f***k them.he use to model for angel and he use to be her Man too while she was with bounty she use to mine him. Now he is Gage road manager.he have a very big big c**k too
**I THINK THE SENDER WAA VERIFY DI INFORMATION..WHA UNNO TINK?**
Verification, Yes…doctor checkup…Priceless.
She jus want to call up people name she nuh av no story……sound like she like him too
@sender…what is ur point…next!
Weh u mean by “roast
and toast u”? Mi ah tri git d jist affa d content
of the story but u’ve lost me..tru u we :salahkamar know him av ah bigcocky!!!!
a di man send in him own story!
Something not adding up oo……….
Maybe him is di Sender . him ah look new groupies and publicity fi Gage. Which eddiot gal would publicize seh him have a big Cock before she sample it.
Gwaan chu yah yute.
Sender I see you and the noun “use” are best friend. Did u “use” a condom?
Met,as for the “big c**k” I don’t think she need verification, it seem like she already feels it so that’s why she know it big
she could be saying it fi see what people a go seh
Come clean senda before we give you first degree burns!!
Either you had him, want him back or……..promoting his big ting.
Mi vex how much waste mi break a read dah story deh!..
:travel
YES SENDA HIM HAVE AH BIG HOOD!YES, SENDA HIM USE TO F**K D’ANGEL AND NUMZELL! YES, SENDA HIM AH GAGE ROAD MANAGER! SENDA DE QUESTION YU WAH ASK IS,”DOES HIM HAVE A MAIN GURL?” CAWS ITS SEEMS LIKE YU WAH SAMPLE HIM BIG HOOD TOO…ANYHOO SENDA, YES HIM HAVE A MAIN GURL.
I agree with price. Man just looking attention
A wonder a weh him fi get money fi buy car him bruk nuh rassssss, all him do is itch up round artist and drive dem car
otayyyyyyyyyyyyy because i ever smell any money dere ..mi dus did a wait fi smaddy confirm
I want you ja people to give me the tea he say he don’t work am wondering How he get money he told me he is single but I don’t believe him and look like Gage get him visa to fly out.
So the Lexus Jeep is not his?he told me it’s his
_________________________________________________________ someone jus ansa fi u
Met him and angel still hide and mess around
Him foot dem fava masquita basen tread…a him send een him owna story wid him long time big man face…loll…him wa d gal dem know bout him donkey hood..Polonia…dem ppl ya a sample..on anedda note Metty not a word bout d throat slashing..it died a natural death r wa??
the one whey tek off the girl head?? nothing pan it and notice the jamaican media neva carry it at all I cant wid dem
No Metty the slicer n tanya saga..dem nuh find d cyar dem r nutten…a doe hear word out deh bout it..look like nobody dont give a rats ass
oh that I dont hear nothing
i know neil ask him if him use to live at mt ogle in lawrence tavern st andrew..hhahhahhahha
but dem seh if u nuh have nuttin good fi seh shut yuh mouth and tht ill do…oooh but i can tell yuh this he is arite and also ask him if him use to deh wid one girl name kay and michealea dem was good frens d girls dem if him tell yuh no ….then u will no half a wah him tell yuh might nt b tru