DONT ROAST AND TOAST JUS TEK IN DI SUSS

Screenshot_2014-10-27-09-29-08-Optimized
Hi met How r u this is my first time writing to u but I read and love your blog so much I don’t want your followers to roast and toast me.when I was in Ja I met this guy in the pic his name is Neil he use to live in Pembroke hall he use to f**k Dangel and Mumzell swizzle body he even bought her a car and take it back because she use to f**k around on him.any Girl bounty killer finish with he f***k them.he use to model for angel and he use to be her Man too while she was with bounty she use to mine him. Now he is Gage road manager.he have a very big big c**k too
Screenshot_2014-10-27-09-18-54-Optimized
**I THINK THE SENDER WAA VERIFY DI INFORMATION..WHA UNNO TINK?**

0 thoughts on “DONT ROAST AND TOAST JUS TEK IN DI SUSS

1. Weh u mean by “roast
    and toast u”? Mi ah tri git d jist affa d content
    of the story but u’ve lost me..tru u we :salahkamar know him av ah bigcocky!!!!

2. Maybe him is di Sender . him ah look new groupies and publicity fi Gage. Which eddiot gal would publicize seh him have a big Cock before she sample it.
    Gwaan chu yah yute.

3. Sender I see you and the noun “use” are best friend. Did u “use” a condom?
    Met,as for the “big c**k” I don’t think she need verification, it seem like she already feels it so that’s why she know it big

4. YES SENDA HIM HAVE AH BIG HOOD!YES, SENDA HIM USE TO F**K D’ANGEL AND NUMZELL! YES, SENDA HIM AH GAGE ROAD MANAGER! SENDA DE QUESTION YU WAH ASK IS,”DOES HIM HAVE A MAIN GURL?” CAWS ITS SEEMS LIKE YU WAH SAMPLE HIM BIG HOOD TOO…ANYHOO SENDA, YES HIM HAVE A MAIN GURL.

5. A wonder a weh him fi get money fi buy car him bruk nuh rassssss, all him do is itch up round artist and drive dem car

6. I want you ja people to give me the tea he say he don’t work am wondering How he get money he told me he is single but I don’t believe him and look like Gage get him visa to fly out.

7. Him foot dem fava masquita basen tread…a him send een him owna story wid him long time big man face…loll…him wa d gal dem know bout him donkey hood..Polonia…dem ppl ya a sample..on anedda note Metty not a word bout d throat slashing..it died a natural death r wa??

1. the one whey tek off the girl head?? nothing pan it and notice the jamaican media neva carry it at all I cant wid dem

8. No Metty the slicer n tanya saga..dem nuh find d cyar dem r nutten…a doe hear word out deh bout it..look like nobody dont give a rats ass

9. i know neil ask him if him use to live at mt ogle in lawrence tavern st andrew..hhahhahhahha
    but dem seh if u nuh have nuttin good fi seh shut yuh mouth and tht ill do…oooh but i can tell yuh this he is arite and also ask him if him use to deh wid one girl name kay and michealea dem was good frens d girls dem if him tell yuh no ….then u will no half a wah him tell yuh might nt b tru

Leave a Reply to sender Cancel reply