DOUGIE HIM COMING TO YUH PARTY FI PERFORM OR FI UNNO WATCH HIM VIDEO?

***Dougie di person sent screens shots a di video wid all di man tings pan him and di man doing di tings to him..But mi nuh want dem tings deh pan my server nope……..Yuh reach now dougie yuh reach how yuh feel? Di man yuh seh a one a u boys is a p*rn star ina gay p*rn… In deh mus did hot doe?***

You do di math!!!!!!!!!
Dougie get bussss now.
Check the tattoos if you think im lyin.
This is Dougie’s new boytoy from Queens.
I have so much more on all these DL Jamaican hype party boyz.
Mi have frens weh have frens when have frens when f**k man and dem gimmie alla it.
Yung Mike ah you mi ah cum fa nexxxx

boyt
boyt1-Optimized
boyt3-Optimized

0 thoughts on “DOUGIE HIM COMING TO YUH PARTY FI PERFORM OR FI UNNO WATCH HIM VIDEO?

1. Metty, him suppose to be making a special guest appearance dung ya suh this coming Satdeh ah wa party fe Sassy and Janice, the one weh faba Ninja Man….yes indeed yes indeed!!! :siul

2. Mi Neva c douggie or young mike wid a gal yet and dem love fashion and a dat some fool fool gal fall fa, everybody know dem gay, which man have party wid male strippers kmft!!!!!

3. Awe we seen his Porno it's all over the net………met prolly already know where to find it if not I can find out. Dat boy pure fish and do him Nassiness with smile on him face. But now me ah wonda cah it did a guy who produced the porn datt killed recently and the talk was smaddy him expose did kill him.

Leave a Reply to Anum Ben Cancel reply