DOUGIE YUH REALLY ?

22 thoughts on “DOUGIE YUH REALLY ?

1. LOL

These clowns mane. If you haffi ask dat mean seh you attract nassiness, simple. Once you are of a certain calibre, you automatically pick up on homosexuals and lesbians; no need fe ask a damn question. Dougie been a get him salad tossed by man an a reciprocate de toss like a Olive Garden him deh.

2. Platypums really answer to that statement, before she kibba her mouth, lap her frock tail and gwaan build. Douggiesha the last time me see you mi chile, at Irie Jam if the wrist did get anymore limp, it woulda drop off. You wouldn’t even look a beard fi kinda throw off the gaydar. Yellow tail snapper

3. But is he lying though? Alot of these women/girls know them boys a play for the next team but dem still a log on.

4. But Dougie been a faggot since high school and everytime people call him fish him get offended……dougie people been saw ur sign and you a confuse dem by showing sign of you being interested in people gal pickney. Go sit ur bipolar ass down, wid ur frequent flyer ass I can’t stand that lil bitch boy

5. Just goes to show that it doesn’t even make sense to ask. Cause they will lie and pretend right in front of your face. Because Dougie know him can’t go Hellshire ina di water without a tampon so him shouldn’t even respond. Although truthfully in his defense …. him neva imply dat him was straight. Dwlll. Is jus dat him shouldn’t badda comment because dat topic should mek him nervous. Lmao. But yuh know say a we one call Dougie UNDERCOVER battyman. He’s been out loooong time. Because I can’t remember ever seeing or hearing Douglas say him straight. Seriously now. Come to think of it, I never hear of a woman him fukk. So a we put him in di closet and no realize say him been gay and happy like Jamaicans when barrel come. Dwl

1. Yes Tightaz. A rumor. Yuh know say dem ppl deh bad eno. Dwlll. Dem kill off Dionne an she never even knew it. :travel :travel

6. MET DI LIL SKINNY BLEACH OUT BWOY WEH DOUGIE A F**K JAMAICA – HIM SICK DEM SEH – AND DI MEDICATION A MEK DOUGIE GET FAT – NASTY DOUGISHA – YUH TELL POEPLE SEH PAULA DEAN MAN A BATTY AN SHE KNOW – – A SUH YUH PUT DUNG PEOPLE AN DOUGIE YA BODY LOOK NASTY – DEM SEH YUH HOOD BIG , BUT YUH HAVE A LONG PIECE A DEAD SKIN A HANGOUT YA BATTY HOLE – DOUGIE GUH TUN CHRISTIAN AND STOP – GUH REPENT – AMEN – BATTY BWOY KIM POSSIBLE – YUH TEEH DEM STILL LOOK BAD AND NUH MATTER HOW YUH TRY YUH STILL LOOK LIKE A LIL DIRTY BOY KIM – A WAH KINDA BREAST DEM DEH YUH A SHOW KIM – KIM YUH FI MEK DI DOC SEW ON BACK YA COCKY AND TRY TO BECOME A TRANNY CAUSE KIM YUH BREAST AND YA TEETH DEM MAH – OH KIM YUH START LOVE YA MUMA YET ? KIM YUH WICKED TO YA MUMA AND KIND TO DI BATTY MAN DEM – YUH FI REPEND TO –

7. I been ah wonder from wah day yah a who tell KIM POSSIBLE fi a kin kin har spacey spacey teeth dem soh. My girl keep ya mouth close it nuh look good. As fi dem nasty gal whe mek Dougie a dagger dem from behind unuh brave bad dancing or not

8. kim is so disgusting she love act like she know it all bout ppl yet she have no real relationship with her mother smdh

9. DOUGIE everyone knows you are a stinking mouth faggot that use to f**k with EARL FABULOUS..another one that sleep with man and woman and everyone accepts him. Neil Pearl that shit up Nina Pearl were celebrated Dancehall Icons that are known BATTYMAN. You all f**g kill me…you can condemn some..but then you all rate up Earl Fashion, Neil Pearl and Stay Bad Todd.
    Dougie you like to make post about shit when you are the biggest fake clothes battyman in dancehall. Your mouth stink . Stop walk and infect the people boy pickney with H.I.V. Remember they found your pills. Ask your friend size 15 foot Kamiesha Ice who get all the boys for you so you get her free plane ticket to come to America. Remember Kamiesha Ice supply you with all the boys so she can get the buddy pass since dem don’t sell her shoes size a Jamaica.

10. Lawd mi never see todd with ooman but mi never hear of anybody whe f**k todd. Yes earl fabolous big batty man whe useto aex jason james from portmore and bugs whe dead

11. Dougie Omar and Moses all have threesome with the Realestate BiG batty Man from Rosedale !!! Weh Kim used to f**k Lee have Cancer now.

12. Yes yes bleach out Lee he come from one of those islands guayana or Grenada can’t remember but he have a strong accent and he live in Rosedale drives a black Benz that was Omar sugar daddy at one time