DOVEY DI WOMAN SEH HAR GUCCI REAL

20 thoughts on “DOVEY DI WOMAN SEH HAR GUCCI REAL

1. She can’t even spell talk,, please tell pluggy, or douggie, or buddy , or cruddy, or muggy.. wat ever she name,, learn fi pell…

2. Fake or Real who cares. As long as you look good and feel good in it. Some people have on the real shit and still look a mess. Spice looks great! Buy what you wanna, wear what you wanna. Real or Fake don’t matta if yuh wah save a dollar. Dovey guh get a green card.

3. Bwooooy Dirty Magnum whea walk and beg like yuh blind,Dirty Magnum hop off a di woman yuh too covicious,envious and red eye nuh bc go away Dirty Magnum mi nah defend up Spice but yuh nuh in a no category fi come style di woman,wid yuh fake VL bag cause dats no Louis Vuitton

4. Dirty Magnum guh Douche out yuh hole wid caustic soda cause di regular Summers Eve caan help you,guh beg or borrow some class ca mi know yuh caan buy it Dirty Dovey,Spice have har fans dem as much as me is not one a dem but yuh Dutty Dovey caan talk bout Spice no time no day.

5. Dem a rub outtttttt Dovey pon ClapBack……she quiet like a church mouse!!!!! Bout yuh a international artist and can’t tek international flight!!!!!

1. Lmfaooooo weak tpc! Talk true goodie. Wutless gyal weh no have nothing a come nuff herself. She fi move man.

6. DOVEY SMH U CAH EVEN PAY U RENT OR PAY A GOOD LAWYER FI SORT U OUT , YOU ALWAYS A BORROW PPL MONEY FI A GAL WAH SLEEP WUD BOUT MAN AN WOMAN DOVEY U NEED FI CHILL

1. Yes dearest ukkibit…unno done know bout my luck or the lack thereof :siul :kacau: :mahongintip

7. Spice better den normal, but nothing to write home about. Gucci or not.. the clothes shouldn’t make the person. THE PERSON MAKES THE CLOTHES . .. kmt …. everybody n their muma wear Gucci or lv. Same as everybody push a benz or bimmer…..blah blah blah…..

8. Dovey teck whey harself from Insta quick fast lmaoooooooo Dovey check out the flights to Mars program u will purchase ur ticket cause I’m tirrredddddddddd of u n dem nah go no whey song deh whey u sing #byedovey

9. Dovey really needs to find something to do. Go suck a hood, go through party, go get a greencard, go do some shit. Spice HAVE a CAREER & her MONEY. What do you have? You two likkle song dem na go no weh so just bill and stay inna you place. Unlike you who f**k fi it, spice don’t. Hope you reading this too

10. Spice have har money why she need fi wear fake… Dovey stay bad like stop worry bout people and go get yuh papers all u do a walk from yard to yard and kotch a Georgia.. Waste bloodclaut gal bruck and hungry nuh bloodclaut.. Its always these illegal bitches with nothing chatting a bag a shit.. When u cah afford designers u walk and criticize… All the f**k u a f**k and suck u cah own a piece a gucci.. have several seats big fat and ugly like Dovey have no career a foreign she need to deport her self home lmaooo

11. But why Dovey tek it up on her head to put herself in the feud btwn the vibes crew and Spice? I’m not a fan of Spice, but Dovey not because the sodomite one ‘P’ mek u rub krotches wid her on the regular n mek yuh kotch wid her now n then n mumma gazza feed u when u hungry, mean sey u must tek up them war. The vibes crew not going to war for anyone other than each other n they are blood. Dem n Spice was big big friends ooo. Dovey stop walk n beg and get a life. Try mek a hit song so u can stop beg food, weed n place to sleep. Spice was on tour for 6 weeks in Europe, so it’s safe to say if her Gucci fake, she can also afford the real thing, while it’s a known fact u can’t even afford a real drink.

12. Dovey caan so fool fi buy out no argument wid Vibes crew, because dem nasty she up pon a regular vibes crew nuh have nuh loyalty to no one not even among themselves, aah bwoy!! Spice know how dem stay but she did think dem loyal to she when dem use to chat di people dem wid har shi neva know seh fi har time did ago come when dem did ago duh up har bc to and dem sure did murder she execution style,but dem wish they didn’t do that to Spice because now di woman rise to the occasion dem wish dem could a did deh pan har band wagon now because dem use to talk bout dem have har lock, dem need fi lock dem mouth dem chat people tuh much dats why me Tek whea my self from dem,dem dwarf deh nuh noooice

13. Mi nuh nuh like nuh a di two but spice bag look fake… when spice post it on her insta-story I said to myself, y spice a post up d ole fake bag weh look like a inna one a d hwt boutique she go buy it lol, all d leather look cheeeeeeap