DREAD IT DREAD

suck p**y dread guh worry bout yu sperms weh cah breed nuh body. dread the world know seh (Edited) is not yours that’s why you didn’t file for her because you didn’t want south people to know what you’ve been hiding for years. we all know delight dad lives up a Kirk. dread remember you were dating a transgender ?. dread you’re mad and bitter because sutu left you and put you out of the house. you are mad because your sperms can’t breed nobody. Dan Murray remember your wife have 5 children for five different man and run leave dem a Jamaica. Marcia and Murray y’all need a hook on phonics books. dawnie guh look fi yu fada because yu muma was a white. dread remember sey a sutu introduce you and yu family to flushable toilet.

31 thoughts on “DREAD IT DREAD

1. dread you are mad just because sutu found out that you were dating a tranny. sutu move you out because of ur disable sperms. dread only God can help you. dread the world knows that delight is not yours , that’s why you ask sutu to file for her, that way you wouldn’t have to do any DNA. remember how her nervous you were when you went to get her in Jamaica, sutu had to reassure that everything will be ok. dread really dread. dread remember is sutu show you and your family the light.you shoulda wash sutu foot and drink the water.

2. Jamella why you sound so mad why you talking all this shit about him what happen you mad because you didn’t get a f**k off of him everything happen for a reason maybe he wasn’t supposed to breed your sister because she’s a witch evil and very vindictive she send for the poor little child and treat the child bad how can you brainwash a baby about her mother and class the little girl morning noon and night I don’t wrong the father to move the f*** out of Sutu House if the little girl felt uncomfortable being there I don’t wrong him to move out leave the man alone because he’s not worrying about you germs jamella why you don’t talk about yeah gorilla looking kids dem that never look clean always look like they’re rolling dirty

3. Now it’s obvious seh a sutu a write dis or har sista dem. Jah know Dread yuh lie wid dog yuh rise wid fleas but fleas can die easily. All you have to do is wash dem off and don’t tek up no more dogs again. From yuh married yuh miserable, I hope some positivity can start flow yuh way now. If a south ppl dem waan fi know seh you and sutu leff pinkwall is not the place. You a d best man she will eva get inna har life. Cut and guh tru cuz dem a wicked. God nah sleep America is big enough for all. Low d man now yuh leff him move on wid yuh whoring lifestyle a must dats y yuh caan breed and blame dread.Kmft

4. how did Jamelia got into this. dread leave Jamelia alone because she don’t gives a f**k about you. Jamelia hate dread and dread hate Jamelia and the world knows that. go argue with sutu because sutu have secret for your mouth. Jamelia nuh memba yu dread.

5. Kim and oniel, I have one question for you guys…..do you know who delight dad is????…..because the DNA is 99.99% accurate because oniel is not the father. oniel said he own delight because dawnie told him to. oniel said that delight real dad live a Kirk. oniel you are mad and bitter because your sperms are disable. answer the doctor office because they want to discard your sperms that you left in the lab. oniel only God can solve your problem because you are sterile. oniel did you take Marcia to the OBGYN yet. oniel you talking about how Felicia treat delight bad, talk about how you beat delight mercilessly and Felicia have to beg you to stop. talk about how you curse Marcia like dog. talk about how you chat Dan Murray like dog. oniel you are mad because you can’t manage to pay your bills, that’s why you called Felicia and did a beg fi stay on her insurance policy because your ass is broke. a should a in a yu mouth Felicia f**k. as fi yu dawnie and Marcia weh wear Felicia clothes all har draws.

6. yall boring now man change the subject really ppl so if the wife was a whore why would he way until she leff his ass shouldnt he lef her first. if the wife class his alleged daughters mother he is the reason y she did it cause he class her too. unnu live inna di ppl dem house. now tell me if she is not the best thing that happen to him she send for him and his entire family how is she a bad person is always more to a story. y would he wait to speak out about this now y wouldnt he talk a while back.how can a woman be a whore and u allow her for years to take of ur alleged daughter and sister please tell me. so ppl if a woman give birth to a child how can she not able to breed yall too much. if the woman a germs what would u call his previous relationship cause she f**k and breed for the wife cuzin. unnu need help i am trying to understand all this. now unnu tell me if uunu nuh sick yall need to be band from this website too much of the f**kery now i tired to read yall f**king f**ked up stories. Dread all i can tell u dont be ungrateful cause God dont like ugly and he certainly not a fool

7. Dem a talk bout di yute child a jacket and look how she fava har fada uno sound hurt and dum bun it bun uno and shame deh pon uno mek uno a try play it off sutu u need fi go check di docter cah yuh womb stunded n gweh yuh fava idiot all dis hype n a uno look like fool a wudnt mind him breed him next woman weh him deh with fi prove a point to yuh non a woman cah keep a man fi save uno life .. uno a gwaan like uno name deh inna di good book everybody a laugh afta uno cah uno is one big papishow inna America .. dread cocky a mad sutu and it obvious cah she cah function n she feel shame sutu don’t walk away with ntn from dis relationship yuh nuh see di man send fi all a him family den cut dread u is a very smart man cah dem pussy salt like sea wata

8. Sutu wid her ugly disable son need fi move her ugly bloodcloth she & her ugly sista Jamelia wid her ugly dutty pickney dem. It a mad unnu how di boy daughter clean & pretty. Sutu memba a u go look di boy & start hype. Jamelia go learn to do u daughter hair b4 u talk bout nuh body. Sutu u & u sista grow bad wid a lot a badmind inna unnu & wen unnu tun back Fren afta u carry Dread go court fi di house him buy him mada dun out f**ky box sutu. Memba unnu wasn’t nobody a Jamaica & unnu still a nuh body a farrin

9. Sutu go look for your ugly son father , he’s at the zoo u sound sad and bitter kim a mad your bloodclott kim don’t remember and you still a call the girl name you take the gal man and miserable no bloodclott dread love the jacket and tie him get your life sad jamelia a waste gal she’s your beaten stick dem say if you can’t beat dem join dem and a dat jamelia do sutu did u carry your madda and sister to ob/gyn all the one vee with her double row teeth dat look like pure sperms pon it member sah you get a lifetime beating a jamaica and all now you can’t return Internet bad gal sutu carry on the nursing board need to hear about your behavior sutu your hole curse god not sleeping that’s why you can’t breed baby a mad you a more baby gorilla you want to produce find a next topic now because dis one boring the only tranny dread take a shape bad sutu kim neat and nice to bloodclott and a live her life you a talk about kim take your family kim take him and hold him but when you did pugu him move you up member sah you have a permanent dimple in a your face member tanney take your man and you couldn’t even utter a word sutu go drink bleach and dead gold street gully rat

10. dread seh felica infertile nuh doctor cant help. her pussy barren nutting nuh wrong with him sperms..felicia nuh money cant help u infertility. u need jesus u f**k how many man a philly u pussy have a whole lot a mileage. Every fertility doctor run u way ur case too complicated.

11. It sad pon sutu really bad wen yuh have comfortable house and yet still di man wah stay inna one room just to show how yuh miserable and yuh hole miserable … uno sad like funeral deep down inside sutu a mad and she talk bout har son weh born ugly grow ugly and will forever be ugly wen ya talk bout ppl kids mek sure urs stay good n urs ugly nuh bloodcloth just admit di fact yuh get play it happen yuh not di first or di last but u shudda keep him cah di way u did a gwaan wen ya tek di ppl dem man abayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy good fi yuh it look bad abaaaaaayyyyyyyy uno war with Kim and DI girl have har man nah loook pon uno Kim don’t even wah dread sutu ya talk all dese shit like yuh above di girl and she a hot up yuh head .. Kim wudnt mind yuh buss a f**k pon dread and mek she go drop dead cah all inna mind a yuh a tek har man wen a did ur man first .. sutu and har sista and granny wah go inna barrel and roll a sea

12. Dread a so it go wen u lay wid dog u shall rise with fleas. Your big mistake was u neva put do over weight pumpkin shape gal inna her place wen she style the mother of ur child. U nuh need fi worry u self cause nothing we come outta sutu & melia mouth nuh hold nuh weight. Sutu every time u a cuss u seh smady a jacket. Memba u seh jamelia a jacket wen you Fada filed her. Sutu u hella mad cause di ppl dem happy all wen u fight dem fi the house u will forever be mad.

13. Sutu tell the people dem a bobbet u a call tranny cause from u send fi Dread she inna u life like white pon rice.

14. Leave dread alone Jamella your very evil good Yute always work and progress himself nobody no have nothing bad to say about this youth a south

15. Sutu Dread don’t own u anything. How him ungrateful? So him fi live miserable wid yuh tru d greencard? Well Listen he is a USA citizen, working an honest career and did the best thing of getting his family here. Why when Jamaicans marry and greencard come out of it dem tink u owe dem yuh life? Nothing is owed to you, absolutely nothing. You are a dirty piece of shit to be speaking so disrespectful about Dread’s parents. That shows that from day one a obeah wedding and what God don’t put together will fall asunder. Gweeeeeeeeh from u and yuh sis likkle unuh ugly n love negativity. Foreign is not for some ppl cuz not matter how unuh bleach unuh look like unuh still deh a Ja. Anybody can be a nurse if they want to be aint nothing special about nursing cuz nuff nurse still can’t read or write a proper sentence.

16. what a way unoo hot fi jamelia. a dread seh delight a nuh fi him own, a dread sell out delight and Kim fi come a farrin. leave the girl alone, all she did was move to PA . dread and his wife were having problems way before the girl move to PA, dread just nuh like jamelia. dread know in a him self seh a him seh the pickney a nuh fi him. stop gi di girl basket fi carry water. all the girl unoo a cuss , that is so wrong. all now mi nuh know why unoo a cuss di girl and her kids, duppy really know who fi frighten. dread is wicked and evil . dread a you sell out delight and Kim fi green card.

17. one thing I know for sure is that jamelia kids dem nuh ugly. a how onnu wicked suh . di gal pickney nice and always put together onnu fi talk truth mon and stop cuss di gal pickney

18. Jamelia nuh duh dread nutten a true di girl and har sista talk back. dread affi understand seh every family war and blood thick a dan wats. dread nuh want Felicia talk to nun har family dem an dat wrong . the poor girl nuh do dread nutten , a true di 2 sista dem talk about, dats why onnu fi come out a family dispute. what a way dread a play victim now . Kim don’t be stupid and fall fi dread memba him nearly mad yu wid di wedding. Kim your stomach strong because mi couldn’t f**k back dread not even if mi wah back to di wife. memba yu f**k di wife cousin enuh.kim yu pussy nuh have nuh shame.

19. Why kim must not f**k back her baby father she suppose to, every day sitting on kim name for no reason is kim make sutu and dread of problems yes she f**k the cousin and what he want her up and make sure she come a farrin come off of the girl name now the girl not troubling you and a call up the gal Pickney name if the child is a jacket low the man and the jacket everyday so writing up pin pinkwall no sah get a life

20. dread get the award of the year for being a loser. unnu talk all this hot air sutu better than dread and his family the gal a dis and dat per him y dread wait for the gal to lef him him feelings get hurt. dread u is a big pussy.. yall can talk all you want till unnu blue in the face sutu mek sense inna farrin. the girl young and can bounce back from this.. dread neva know all this when dem did deh all of sudden she is a bad person. dread when ur day come it ago bitter. sutu aint paying unnu no mind she have everything going on for her. Dread be a man and let the woman be u tongue too long… we know a you a write all these things cause u did it in the pass with kim.. the gal care less about dread sutu is all about her money and son who is genuis.. dread need to make sure his parents go learn fi read this is america its never too late. How can unnu hate on a girl who did so much. dread dont owe her anything cause she dont give a f**k… sutu continue hold up ur head cause they are beneath you and thats where they will stay. pickney is not all dat the child breed twice so how she cant breed god knows y it didnt happen. who cares who want breeed for dread kmt.

21. Tell me where & when jamelia pickney dem look good & put together not wen she have dem.dem pickney deh only look half clean wen the Fada have dem. Unnu fi stop gwan like sutu & jamelia a smaddy. Meila & her kids den ugly. Sutu have all right fi nuh bring her son round pple cause him pass zugly, sutu need fi talk how she use to f**k Kim cousin. South small so if u nuh go out go look u man u will always **ck one a u enemy family member.

22. Dread beat and teach dem tell dem have a family challenge and you will see that from the top to the bottom dem chat and fight one of another dem have no unity and loyalty has family dem never fight stranger yet f**ing shit house dem know about helping each other get a life south side rejects

23. dread get the award of the year for being a loser. unnu talk all this hot air sutu better than dread and his family the gal a dis and dat per him y dread wait for the gal to lef him him feelings get hurt. dread u is a big pussy.. yall can talk all you want till unnu blue in the face sutu mek sense inna farrin. the girl young and can bounce back from this.. dread neva know all this when dem did deh all of sudden she is a bad person. dread when ur day come it ago bitter. sutu aint paying unnu no mind she have everything going on for her. Dread be a man and let the woman be u tongue too long… we know a you a write all these things cause u did it in the pass with kim.. the gal care less about dread sutu is all about her money and son who is genuis.. dread need to make sure his parents go learn fi read this is america its never too late. How can unnu hate on a girl who did so much. dread dont owe her anything cause she dont give a f**k… sutu continue hold up ur head cause they are beneath you and thats where they will stay. pickney is not all dat the child breed twice so how she cant breed god knows y it didnt happen. who cares who want breeed for dread kmt.

24. Wait deh so wen sutu file fi Delight she nuh have to prove seh is her husband daughter? A really big pple with sense unnu a try fool. Cause the world kno Kim nuh like sutu so she neva ago give up her parental rights fi sutu adopted her daughter, we all kno u did have to prove she delight a dread pickney. Next ting how him sperms nah work but u breed multiple times. The whole South kno u mad cause u did wah breed fi dread cause Kim breed fi reds. It a wat u alive how u think the world neva know how Kim did a mad u.

25. But look at man face syreeta weh ugly bout she inna live.. a greencard she a look to she always stay bad she f**k oit the family dem soon beat she too. she need a new pussy cause the boy a LA f**kand seh her pussy big. dave dont want her a matter a time she ago get left. u need schooling from dread how to get a greencard. wid her shaky body. bare bitches inna dat house