KANISHA HERE IS SOMETHING FI GO WID YUH BELLY

Kanisha you are a sick individual you post video a month ago with big belly bout you pregnant but it was because Bassa left you and gone back to the baby mother. I don’t even have no words for her. All 3 of you the same

8 thoughts on “KANISHA HERE IS SOMETHING FI GO WID YUH BELLY

1. No words for this I’m going saga. I guess his visa was denied but I though Miller didn’t want him either? No winners here ladies

2. But pretty miller is the same thing he did to you when you was pregnant stupid stupid Bassa nuh stop mek uno look like clowns. Don’t u ppl have any self esteem smh it sad bad. Is y’all Dumb?

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak who ever she tag come promote dem pawty lol.

4. This is crying shame and disgrace. Prettimiller and Kanisha look like damn fools. From child support court to waking up to her babydaddy. Lawd this is why germs cyaan stop spread.
    As to Kanisha, she well and know seh she cyaan breed suh we know that belly was FAKE.
    Prettimiller a keep party wid Bassa, after the “shellings” him a guh lef har again. Community cocky a share up. Dem really nuh fraid fi ketch nutten, smh.
    3 fools. NON PROGRESSIVE ELEMENTS :ngakak

5. Kanisha always faking pregnancy a suh she want baby no sa dem gal ya serious.. di 2 a dem ugly n stay bad.. prettimiller bleach out n wah some clothes she look hungry bad.. kanisha is sick mentally if y’all didn’t know that… kanisha go take your meds girl.. how dem a mek a bruck stay bad naked man mad dem.. look at bassa though dear god.. something is really wrong with these 2 females