DRY SWELL EYE

2014-06-04 00.13.44
PhotoGrid_1401857015453
PhotoGrid_1401857158404
Wayne but coo pon yuh tuh bout yuh deh pon IG a clown people. YES!!! mi hot fi unno cause yuh and di security too brazen and yuh is a married man. Dionne dem emotion yah a beat mi bad .Met do run di pic deh whey yuh have

0 thoughts on “DRY SWELL EYE

1. why this big woman nuh guh sit da rass down cau she is da clown. Mi understand why him a clown Angel and di twin cau dem a him mate, dwl Dionne tek gal, man, dawg and dildo. she just look desperate, trying to prove what by wearing that hat? kmt me hot fi dem too!

2. FI HAR EYE A DROP OUTTA GROUND AND SHE STILL UP AND DUNG BEHIND DIS A HEA BWOY… COME IN LIKE SHE NUH VALUE FI HAR OR FI HIM LIFE, CUZ I JUNIOR DO HAR DAT AND SHE A FI HIM OOMAN, WAH HIM WOULD A DO DI YUNG BWOY?? DATS HOW PPL GEH WEH DEM LIFE….

3. Beside angel that ugly claudatte wey she an angel did a war fe mr b aka English from jersey . Mr b f**k the two a them a tell browning aka Keshia say them pussy stink a two nasty rass that me now know who bada but it a long story them like share man

4. A the twin that wey come a jamaica a Gwan like she rich . Me just give ar two f**k an dump ar she mek me all sort a promise all a them empty she all tell me say she a American citizen me find out sa she a lier

5. Beatle juice f**k the two them nasty johncrow the claudatte an angel . Angel just look like a battyman so

6. Me b aka English him f**k twin claudatte an angel an tell Keshia browing say them pussy stinkkkkkkkkkk . Claudatte the wY how you can f**k u now fe they pon welfare god blee the food stamp spend some time with you daughter she need the care that handicap of your

7. Tha pair a twin them ugly badddddddddd no shame . Awey the one eye boy they wey paulatte did mad over a she an bandileg rose did a share him . Claudatte say after paulatte no go jamaica fe over 8 year the first she go back she go f**k a batty man bubbleeeeeeeeee shame pon the twinsssssss

8. A bubbles she promise things paulette yu ugly plus tax which part a them rich and them always walk and a borrow people money

9. me never know say Claudette have young daughter and she go Jamaica at least 3time a year and she never bring her child to Jamaica 1time worthless pigs

10. Paulette come a Jamaica and swipe off mi friend hood and all tell the man say she live alone and him can stay with her the man say look how long them live a farin and nu man nu want them

11. A that she say har baby fada name mr b nutting nuh go so she cant talk bout him cause him maried an him dont own har up him nuh have nuting fi giv har she tink him did hav money suh she go breed she tink a everyting glitter a gold she need fi stay wit dionne an leave man alone

12. She a ediat bcuz him all Ina party wit other woman n she deh behind dem a drool like dog all now him nuh fart pon that

13. Angel so call baby fada nu go party so a fool she a fool the crowd she is no body evey nite she deh a party an cann sart out har self in a foreign an look how long she deh yah a fite ovac*c*y an pu**y them gal deh a waste gal

Leave a Reply to Portmore Cancel reply