ELE A NUH WE YUH FI BANTAN….A YUH BANK ACCOUNT

ELEFUNNY4-Optimized
ELEFUNNY-Optimized
ELEFUNNY2-Optimized
ELEFUNNY3-Optimized
BECAUSE NUTTIN INA IT NAH GO TO YUH HAIR NOR YUH RES A KIDS DEM……….YUH SEE HOW IT PEEL OUT LIKE A NAGE BLEACHING CREME YUH A USE FI GREASE DI SCALF? ELE GO MINE UP YUH PICKNEY DEM A DAT YUH FI REALLY DUH BECAUSE FATHER TO ONE IS NOT FATHER TO ALL YUH SHUDDA REALLY SHAME BUT ANY MAN WHEY GUH INA MAN STORE AND WALK OUT WID WOMAN CLOTHES LOST MORE DAN SHAME…ELE REAL FATHERHOOD A BEAT YUH BAD SUH TILL YUH SCALP MAD AND START SHED DI LIKKLE BIT A HAIR WHEY YUH DID HAVE….POST MORE PICTURE BECAUSE DI MORE YUH POST A DI MORE GOD A GO BEAT YUH BAD AND WI NAH GO STOP TALK UP HOW YUH WUTLISS FI NUH MINE DI BAG A PICKNEY DEM WHEY YUH LAZY F**K GI YUH…ELE IF YUH DID SPEND TIME INA DI GRINE WHEN YUH A GET DI PICKNEY DEM YUH WUDA PAY DEM MINE AND NUH BADDA GWAAN LIKE YUH SUH GLAD FI HAILEY BECAUSE YUH DID PUT OUT DI MADDA LIKKLE BEFORE SHE GI BIRTH AND SHE GUH BACK ROUN A SHERLOCK AND WHAT EVA BREEZE BLOW FROM ROUN DEH PAN YUH A AS WHY YUH A MINE DIS ONE BECAUSE SHE A NUH DI ONLY ONE WHEY FEVA YUH………………
P.S STOP SEND YUH OBEAH MAN FI LOOK FI MI………IM TIIIIIIIIIIIYERD A BLOO^^&*( IT NOW…DI SAME COOLIE MAN FROM ROUN A GREENWICH FARM WID DI COOLIE PLUM TREE HIM…….

0 thoughts on “ELE A NUH WE YUH FI BANTAN….A YUH BANK ACCOUNT

1. Bumbo*****. Shani di coolie man from wehhhhh?????? Dwllll. Noooo…..unu hold mi ina yah. Yuh betta be nice to Ele eeh nuh cause him might get vex an obeah di whole a we over hereeeeee. Lmaooo. I don’t want Ele send no coolie duppy fimi. Mi fraid a duppy. Dwllll. But on a seruss note….yuh know mi doe like see man kiss dem likkle dawta so. It just rub mi di wrong way especially wid some big ole liver lips. My mind isn’t in the gutter and I know it’s innocent. But I don’t like to see it. Maybe because likkle pickney tend fi always have dem mout open fi some reason or anadda. Mi jus nuh like see it. It innocent yes……but a doe like see it. Chuuups. An how Ele mout look stink again. Kmt. Poor likkle girl.

2. Dead….metty ele a send obeah man fi u Fi Chru? Me can’t manage!
    I don’t think this sweet little girl looks like him. But in any event I hope elesha was not the pitney on the news say him a good father when the child maintainece and the electricity theft. Mo guh fast pon instagram and every photo with Haley the elesha a post him di call har. Ele if u never shame befor u fi shame now. Chru u likkle belly gone down u clothes a get tighter. No sah ele hair bleach and skin bleach a beat u bad.

3. a read de caption dem unda the pic nd a seh why him nuh write “me and one of my many kids,my dawta haley”….but den got tuh de admin statement up unda it nd de coolie man have mi a way :ngakak :ngakak gwaan chue admin dwrcl

4. Mi a wonda if is da child ya madda yah a keep Ele maintaince going?? is fuss mi see him a big up anyone of his soldiers from him big Army. Ele is a shame. majority ah you kids almost off to college and you a own up child now when you brukk and hungry more than me.
    The lickel girl up to looks juss like Shaun dawta. Yep,Jigga Shauna i’m talking. Ele never look pon di lickel girl from Shauna poop har out. Is reaction a reach Ele, cause when him did have it him never fawt pon him kids. now him look like Gully Bop before him get discovered.

5. Elephant man caan get nuh big ratings from me too tuff. Caw to me, him salta dan de fish wey inna de ackee pot to rawtid!

6. Met. Ele always buy cash pot on old hope road. he always ask people to go buy it for him. the other day mi hear a girl seh him send her go buy and never give her no money so the next day when him send her again, she jus tek a money out a it and shorten the amount him seh to buy a number for because him too mean.

7. I dont know if this is a illiterate or ghetto thing going on with most of these Jamaican men, They get a bag load of kids then when they find out they getting older and age a tek dem, They come to the realization that what they did to the kids was wrong, so what they do? They UP UP with the yongest kid and start playing father role as if DEM STILL NOT GOING TO GET A BEATING FOR THE REST THEY DID NOT TAKE CARE OF. DUTTY ELEPHANT FAG, This one pickney not going to save you from the beating you ago get, Karma to you thing you nastyness, Be very careful, I have seen it first hand, the pickney that you UP UP with may be the one to turn out worthless than you. The poor pickney dem, I cannot imagine how dem feel to see him a put up this little Girl picture and theirs is NOT up on Insta, You not right Ele, why you no take picture with all the kids and put dem up? You need a Magnum bottle to you rass bleachout face. Big up yourself MET! If Ele cannot read I hope somebody read every comment ova yah fi him. Old FISH.

8. mi nah laugh but di bby a sing SAM SMITH SONG INNA DI SECOND PIC………….I am not the only one ……….Ele a start life over so him start count ova according to Ele a one pickny him have …..a she a di first one

9. “SPEN MORE TIME INNA DE GRINE” BUMMMMMMMBAT! :hammer
    BTW, is there a wutlis obeah man out a Central village too?

10. The only reason why Haley a get big up is because him and sushawna did live and him and nage is good friends and a nage god daughter. When sushawna move in with ele she stop talk to nage and find new friends when ele fling her out nage become her best friend again. She seh nage is her best friend but she jealous over how ele deal with nage especially when ele tek nage pon tour with dem.sushawna is a too face gal love chat ppl.she and ele did left and him run go buy car fi she come back.sushawna are self talk it out a are mouth seh ele love obeah.she seh him mean and she have to vex with him to get him things, a lucky British she did a f**k pon the side when ele get her cause him tell her lucky not leaving sandy fi she and him will take care if her suh she jump ship. She seh Haley is her meal ticket cause ele have to mine her.

11. ELE after the amount a pu$$y you walk and suck and lick out batty ole yu have a nerves a kiss the likkle girl pon are mouth,wid yu lip dem full a germs more dan down a publick hospital!

1. mI HAVE Di suITCASes …….Konshens a put dem inna di car …a hope him nuh gone wid none …mi wi si unu lata…MImi JUS buy mi a ticket ……. :kacau: :tkp

12. Hold up. Make me talk the things. Me did a keep quiet but I can’t take it nuh more. Ele does not take care of Haley. I repeat ele does not rake care of Haley. Him Neva put out sushanna either. Him beat her an she move out run weh go back a sherlock. Tru him see she not looking at him. Him offer her car. Buy her car an take it back last week. Ele is a dirty mean man an him an sushanna left more than almost 2 yr now. Nage a pussy because you nuh suppose to up up wid man that dissing ur fren

1. She was always looking at him because she neva stop walk an talk how him love haley dis and dat and anywhey him carry di baby she itch up there so she did a pay good enough attention to him tuh

13. A whey di bombobloodclattttttttttttttt a going on here so but my dayzzzzzzzzzzzzz whey Met say bout coolie obeah man n plum tree???????????? :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer

14. So Met a wah di plum tree fah? fi sweep u outah Ele dutty life story? :ngakak :ngakak :ngakak. Ele u need fi fiah dah coolie deh, caz it not wuking..u going to always be on blast u wicked piece a shitz.

15. Sushawna and ele dont left cause sushawna not going any where she love ele till she fool a nage clothes Haley she nuh ramp fi shop with the married man money fi her god daughter.. sushawna dont have shit out of ele cause the car was in his name.when she move out and come back a Sherlock she start live off a nage cause ele wasn’t looking at her cause she call down ele fi diapers and thing and ele wasn’t looking. She use the baby fi pawn.sushawna chat nage like dog and talk bout dem a best friend nuff time she fi thank god fi nage.

16. Never know is so him love evil. Why not use the money and shop for the children instead of paying obeah man’s bills. Nuh badda cum obeah now, my obeah man name Jesus.

17. :ngakak Metty yuh bad pon di lyrics is ah shame :ngakak If Ele obeahman did hav half yuh badness, all him bumbobrush hair woulda grow :ngakak Ah weak eena di Wednesday yah :ngakak Trysexual Ele…yuh nuh knoe when ah coolie plum season….cah mi sure di extra Vitamin C woulda sort yuh out well. It woulda boost up yuh testosterone an mek yuh give up wearing female apparel fi life. Nuh waste nuh more dollars pon goozoom, di bag ah pickney dem need it :travel

18. Dis man really have 28 kids n show off 1 pickney shame n crosses will fall down on him time soon come n no amount ah obeah can save him))))) wish him well when him start get da beatin

Leave a Reply to mifedupadealmshouse Cancel reply