ETANA SEH SHE RISE

MI NOT EVEN A GO SEH NOTHING BUT WHEN TONITO DID A LICK OUT PAN POOR PEOPLE SHE NEVA SEE SEH ETANA GOT SOME A IT CAUSE IS ONLY A CERTAIN CLASS A JAMAICAN WHEN YUH CALL DEM PAN DEM WRONGS DEM FEEL YUH A TRY STOP DEM FOOD………..IS WHO DID A TRY HOLD ETANA DUNG?????????????? ALL NOW SHE NUH APOLOGIZE TO ANTHONY MILLER FI LIE PAN DI MAN ENO

18 thoughts on “ETANA SEH SHE RISE

1. Indeed an apology is owed to Fisha Milla since Etana alreaDy apologize to the fans. Rise up Yes Etana,som e a who a cuss u fi gweh cuz we’ve all sinned n fall short of the glory of the Lord.

9Days wonder this so bout 3more days remaining Empress,I rise up,we rise up…this too shall pass! The world is a better place if so called misinformed/dunce ppl like Etana a sing uplifting message music n help with nuff charitable causes. We have too much Educated/smart ppl not doing jack shyt to help their fellow humans n tearing dung ppl daily…unno bomboc##th gweh!!

2. Etana u voice sound nice and mi want u rise, food for you, but we deh rise above u BS too. It betta u just cool and gwahn guh do u research as u seh quietly. Sometimes this social media ting here mek dem people u tink hab sense tun idiot. Mek we see u rise, not wid words- the same words wah u seh is just sing u deh sing it nuh mean nuttn to you or nuh affect u thought process/life-but wid u actions. Let SM be for awhile girl, let it seek u out…

3. PEOPLE ARE ALLOWED TO VOTE FOR WHOEVER THEY LIKE, HER VIEWS ARE HER VIEWS AND PEOPLE NEED TO RESPECT THAT, JAMAICA HAS A TENDENCY TO BE VIOLENT AND WILL BE BULLIES TOWARD YOU IF YOU DON’T AGREE WITH THERE POLITICAL VIEWS… WE NEED TO STOP THAT.

A LOT OF PEOPLE HAS LOSS THERE LIVES BASED ON THIS VERY SAME THING IN JAMAICA, WE NEED TO UNDERSTAND THAT WE ALL HAVE THE RIGHT TO AGREE WITH OUR OWN POLITICAL VIEWS, YOU WILL BE SURPRISED HOW MANY PEOPLE I MEET IN MY DAILY LIFE THAT IS WILLING AND IS GOING TO VOTE FOR TRUMP, AND I HAVE NO CHOICE BUT TO RESPECT THAT…… EVERYONE DONT SHARE THE SAME POLITICAL VIEWS….

WE NEED TO DO BETTER……

1. It is ok to vote for who ever you want but please take some timeout to understand the policies you are voting for because you might end up voting yourself back on a sugar plantation.

4. Sum body said it in the 1st etana post seh “etana just deh round a group a ppl an hear dem a tlk an just run wid it without doing her bck ground check on trump” an mi support dah comment deh until this day. Then she go say “not because she sing bout summen mean seh she believe ina it” just f**k up mi whole meds….

5. Nobody cah tell ar who Fi vote fa .. But she mus be able to back up Weh shi se wid facts .. U cah jus fling out and nuh know Weh u A put out de …. Knowledge is key in decision making … So now mi know she just want to be different without wisdom… I thought she would a say a mountain of facts and such but she didn’t have orange juice to share only bag juice ….

6. TRUMP HAVE NO USE FOR PEOPLE LIKE ETANA, SHE HEAVY, PLUS NAPP HEAD SHE MESSED UP BAAD SHE PUT HER FOOT IN HER MOUTH HER FUTURE CONTRACTS ARE IN PROBLEM FOR JAMAICANS WONT DEH A FARRIN FI GET MONEY. SHAWNA TEK IT EASY

7. Wah so great bout Miss Hillary Clinton? Wah she plan fi do fi black people? Wah she eva do fi help black people?…. mek wi check er history? Ah nuh she call black men inna america “super predators? Wah did millions/ billions a $$$ wah she and er man get fi di haitain dem afta di earthquake and dem tek di money? Nuh she start di “birtha movement” gainst Obama. she start dutty war pon obama when she did a run gainst him an Donald Trump tek an run wid it? Nuh she setup people fi lies pon Bernie Sanders? Nuh she lie sen people fi kill off the great african leada Muammar Gaddafi who did free education free university free light etc etc fi him people dem, an because him seh afrian countries and the middle East fi unit trade oil fi gold not US dollars she kill him an laugh bout it …. mek wi guh back when seh an er husband who did a governor a run Arkansas wid him and him brotha a run how much kilo a coke out deh a day…When Bill bradda get catch wid two killo an as soon as him guh inna di white house di bradda get pardon but Marcus Garvey still a criminal. Guh look up Hillary laughing while she discuss how she defend a rapist wah rape a 12 year old girl an 6 odda female attorney tun dung di case but she jump pon it an di rape charge reduced to fondling a minor.. she a laugh how she good when she know him guilty but she powerful

1. Im sorry but some a uno read too much f**y and nuh use uno head and try figure out if it mek sense before uno write/talk back bout it.. stop reading internet trolls and go read some serious facts and when u do, stop and ask yourself if it makes sense regardless a wah yuh read seh.

1.So she called black men super predators.. the lady said this years ago, and if you listen yes go look it up, the context in which she said it, nothing is wrong with it, she DID NOT say all black men, she was talking bout those in gangs .

2.Hillary STOLE monies from the Haitians? Ahhh this is not a fact, the situation is open for interpretation.. Its not like they took the money and they couldn’t find it, it was deemed to have been wasted because of the way it was used..

3. Hillary DID NOT start the birther rumors.. Lies! At the time she was running against him, some one started it and she came out and said she had nothing to do with that.

4.Truth be told, whatever happened to Gaddafi Obama must be blamed for that too, why uno a blame the woman fi this? yuh serious?

5. That rape case… Years Ago, it was her duty to defend the man.. and people change, she said she felt uncomfortable doing so but she did anyway.. Are we going to sit down and judge every single shit the waman did in the past? She’s done wayyyy more good than the simple ish yall bringing up.

6. I have no idea of that but I would warn you to lay off things you cant prove..

All in all people are entitled to vote for who they want.. My advice to everyone is to vote based on the polices these people plan on putting in place and when them win, hold them accountable for it if you keep digging for shit you will find it trust me, Obama wasnt that clean when she was running but everybody figet them things there because he has been working for the people.

1. wah yuh facts deh? guh read!!! guh research!! and guh find yuhself !!! like yuh seh, yuh have no idea.. yet yuh still a chat yuh opionion a nuh facts…..why not blame Hillary Clinton fi er actions ….. do diss fi mi please… STOP LOOK LISTEN

1. Ahhh I said I have no idea of the last claim you made sir/madam, dammm uno dark nuh hell, how in the world yuh learn a school (thats if you still are in school) and Im saying I have no idea of this even though I read of it I cannot and will not give ear to a claim that has NO real basis. So if you can read with understanding, duuuh read and understand everything I just said and what I said before.

2. And let me just say this, Hillary is a politician and she behaves as such, them lie, them manipulative they are politicians and it come down to just the two of them but Mr. Trump is just an awful person. Now the fact of the matter is one of them must win, will you choose a politician who is a politician by definition or will you choose an awful person to become a politician? think upon these things.

1. Dunce people always align with other dunces to block TRUTH and WISDOM :ngakak :ngakak

8:38 pm you wasting energy. Remember a plate a food and pot water policies dem learn fi vote for.