EVERY HOE HAVE DEM TICK A BUSH

Met come here.from zip up deh wid Shana.aka pampers batty.him nuh stop post pic wid har..metterz its not even 2 months good & bare love & wifey him ah talk bout.But we all knw seh ah theifing goods him ah look.ah bare new clothes him ah wear since dem deh.but met ah wonder if him knw har past.shana tek & mind di whole dancehall Mek mi refresh unuh memory deh.
Breddy
Kwesi
Paul range
Lincoln
Neil pearl
Treez
Shottas
Bwoy ah whole heap ah mileage dis yah.but ah nuh my business.

15 thoughts on “EVERY HOE HAVE DEM TICK A BUSH

1. Sender you either lonely or want him for your self stop cock blocking Eventually all hoes retire with a fool. Stop hating and get you one.

2. Sender is love real love. . . of likes,free clothes, nuff mileage but runs like new pumz,and depends looking derriere.

3. Every couple months she in love with another man kmt what happened to the Old man from Arizona? and before that she did engaged to an Italian man then a fat Spanish boy kmt IDK why this is even a story, give her another Lunar year and she with another man. Shana pushing 50 and still ah do the random thing cho

4. Damn she is sure ugly and shape really really bad. That is what happen when a grown man don’t want to work

5. Shana is looking very different even her face. I’ve been off the scene but didn’t she tek out the butt implants some time back. Did she go back again?

6. Her fake but look awful and the boy is just greatful for a plAce to stay. When man don’t want to work and provide they find a sugar momma.

7. Shauna steal him clothes food,drive him around and give him pocket money .shit I would love her to. They say they touring the world but in reality all they do is drive from brooklyn to queens so I guess they touring the belt parkway

8. He new to the party scene so he don’t really know her mileage. But him come from 90’s so let me fill you in REV,JUNGLIST,GARTH,BOBBY GERMS,RATTY and SHUT did run through her so him a clown bout the place. I think even him boss BLACKMAN did da wid her. him left him good good BM for this whore. like really??? every min them post pics inna them full size bed. Shana all the tek you tek not even a queen size bed the man can fling or cock you up inna. Clothes and shoes going be the death of these dance hall men

9. And dont HIV call pon some of those men in har past, He’s a Newbie give him and her 6 months. Him gonna find another Suga Momma,him a gwaan feel out di scene

10. Shana, the ORIGINAL silicone fowl nah lef her murderer man weh still deh ah Jail, Keno, so she thief fi this one she tek one fi her Murderer man too, @anon 12:15 Shana never homeless yet, she been on welfare from the devil was a newborn, she’s been in shelters yes but never homeless, @ original smh she doesn’t have implants. she got the Yankee Mitchel special “Face down in a tub…. in a basement” so them things ain’t going anyweh. I wonder if she still scamming tho, I need some credit and I cant stomach ManBob nor GalDaf oo

11. OMG, this boy stalk my friend just last week at a party, a beg for number, boy man wicked.

All night him come hitch where we , o lawd.