UNO GIVE APPLE MATE PAN A DAILY BASIS -_-

Apple di ppl dem seh while u ah tek pics like yuh a Nicki Minaj
Yuh husband was well cozy wid di gal inna di blue half di nite.
Him send she and her fren bottle of champagne and bare tingsss
Apple yuh husband to friendly promoter or not ah gal fi know dem space
Ants inna ur Milk!!! I wonder if ah she him luv go hotel wid when u did track him or is she di one him help pay go school.

37 thoughts on “UNO GIVE APPLE MATE PAN A DAILY BASIS -_-

1. A di big bottom 25 year old dis? No wonder she inna glasses cuz she a scan di crowd like doppler radar a look fi di mates dem.

1. I don’t like the lifestyle apple living. But that girl don’t look good. If a she him a bun apple with.. To me the whole a dem a the samething. She don’t better than none once you associate yourself with a certain group of ppl that tell much about your character

2. It look like Jay tone down di bleaching. Dwl. Him don’t look so red here. Or is it just my morning vision playing tricks on me?

3. She’s was trying her besttttt not to look into the camera much and he was all over her differently to how he was hugging his other guests.
    That venue was big! And he was caught with her a few times as the party continues

4. Then if Apple love pus-c like most seh how unno know him nuh out deh a find fresh meat fi dem both eat?!?!?

Jadion yuh ease up off the gel and a use just cream and soap nung papa?!?!

5. You know mi actually tink a di one in di black a di real mate. A she hiding face in first pic and their hands looped in second pic. Di girl in the blue is di distraction.

Jay, why you leaving home without your wedding band? You needa mechanic nor surgeon, why you not wearing your wedding ring, sir?

6. If anyone really knows jadion dem will know him luv humble decent looking girls with a nice body.
    Apple is his breadwinner his money bag she’s great for his image in dancehall but off the scene he luv woman who’s not into that lifestyle.
    Apple knows this that’s why she uses that bi sexual act for cover up to mek it seems like she like pretty sexy cool girls too. Just fi please him and mek him nuh stray she rather share him in 3sum.

1. i can actually attest to this !
      heard it out jadion mouth myself!
      He really like low key girls especially the ones you dont ever hear about or see on the scene.

7. Apple going say she don’t care cause it’s her husband and she getting the $. But Met bigger story… How them rob Icon inna the bar the man say is a big hit him tek and him ago run back camera.. to see who rob him. Apple instead of looking horrible inna the dance you should’ve been controlling the bar money you so fool watch how $ box out you and kids mouth

1. Apple is such an airhead. She so busy snapping that she dont even realize say Icon dey pon the phone a chat bout the robbery. He will know who did that once he gets the security footage. Him head too tuff. How many signs did he need to realize cancel the party. Refund the people and done. It became a prove thing. So

8. She looks really classy and nice but a sin to be with a married man and girl you’re too beautiful for that. Jay is rough so him really need a woman to soften him that speaks well and that is smart and that’s refine .

9. Y’all are a bunch of liars…. jay nuh sen nuh champagne ova to wi. Wi spend wi own money and buy wi own liquor . And first of all wi nuh drink champagne… ah henny to wi ting, so get it right before unno talk. Mi fren nuh deh wid jay.

10. Waiiiiiiiiiiiiiii mi a dead tpc! First off these are working class ladies with excellent jobs! They were not drinking champagne but drank henny all night that THEY BOUGHT!!!! At no point in time did j icon come over to any of them. They are sisters and I know them personally. Just like anyone else, j icon came and took pics with both of them. Everyone on here making speculations are a part of the problem. Di girls dem look good and dem
    Look different! Dem In a league of them own. Apple does her thing and do it well…what She chooses to do is her business, but unu don’t bring mi nice clean friend dem inna mix up!!! Unu too rassclat bright

1. If dem have such excellent jobs as you claim…… Sher, why the rhass dem inna J Ican’t party? A party whose venuse chande at least three times in less than 24 hours, a party that fasced the threat of ICE or the cops running up and through it, Party with a bunch of frownsy walking dead looking weed smokers #TalkToMiNice :hoax2 Decent people don’t go to these types of set ups boo secondly your comment collapsed on itself……. that part about J Icant not coming over to them when he clearly did as they took pics together :ngakak dimwit :ngakak furthermore I don’t see anything outstanding and or remarkable about them sis regular degular shmegular KMT velvet dress, lean bang and adress weh 40% less plastic than Happel…. wid dem beauty supply hoops Girl….bye

11. @Sher, how u a talk bout at no point Jicon come over to them and there are more than one photos of him sitting/standing with them? u cudden fool so. girl bye.

12. Why ppl wicked so??? Whats the point a this fake story?? Sendah go suck you mada an low ppl life …nice good ppl dem here unuh stop mix up good ppl in apple an har man drama …if apple a get bun trust me a nuh wid nobody in a this pic ..dem girl ya have up dem good good job an dem own money icon no need fi sen ova no champagne cah dem no thirsty …go look a life senda an stop fabricate stories wid you bloodclaat lonely self

1. CNA,LPN, Teachers Aide, Receptionist/ Administrative Assistant, baby sitter in the Hampton’s are respectable but not EXCELLENT jobs,
      if your credit score is under 650, and you make less than 50k per year….. you do not have what is considered an EXCELLENT/GOOD job. I maintain, decent self respecting women with good jobs DO NOT involve themselves with such frownsy hug up type events. let me go deeper since I have the time:
      Why would someone with a good job support a scammer? People who work hard and have up the good credit score and money in the bank would never support Pink Panther and the Michelin man firstborn cause those bums steal CC info and live lavish off of PPl with “Excellent Jobs” and ruin their lives and leave them to pick up the pieces, Sher wghy u advocating for yuh tan bad fren dem? which one ah dem tongue yah draw pon yuh day off mum? bout yuh fren dem clean 5/15 fi dem cause dem look like them shop offa Instagram boutique wid dem good job and ah pay $20 fi tan up inna dance; Don’t mek mi laugh out loud yaaahh the parties and events that REAL decent, respectable people go to none of the peasants are invited nor allowed within 100 feet of the venue

13. @anonymous Shut yuh bloodclattt!!! If you wanna say there were multiply pics taken then say that! You sound like a f**king fool because I was standing with them . Suh who sound like a eediat me or you? Yuh mad or what Bitch? Bombohole like unu speculate and spread rumor pon ppl and start shit! Me stand up deh and at NO point did J come over to them EXCEPT for when he was taking pics! Suh how champagne come inna argument, and a Hennessy deh pon di table all night? How face a hide come inna argument? Bitch bye and guh buy a life cuz yuh shit sound sad…A try mix ppl! A sumtin you a try start #favaeediat

14. BUT THESE GIRL LOOK LIKE LADIES ALL IF THEM A WHORE APPLE LOOK SO DISGUSTING THESE ARE THE LADIES THAT MATCH GREATICON APPLE NEED OPAL FI TEACH HER HOW FI DRESS

15. Apple batty look better still ,,and bitchesss bye , cause mi wah kn if d way uno gal boasty, if uno did a cum chat bout uno side chick life style , uno kn sah it did agoh reach yah soh dats y uno lurks over yah gal bye gwan goh dou u batty an lowe apple man tink apple a fool

16. Who d fuk care fi uno wah drink water or bleach a d party?? d ppl dem si wah dem si, soh wah uno wah sah , uno a special guest?? Uno all up inna d gal.husband like uno wah pretty apartment a porche to , uno tink apple blind apple noh wah no friend fr nuff a uno, she only wah uno money an uno fi support her man, soh stay lurking pon her man , apple just order sum more name brand outa uno money , uno a behave like uno better dan ppl chat bout uno

17. Me no blame jay fi a get cozy with her. Gal looks well clean and pretty. You no see how Apple did look that night lol.

18. @anonymous can tell u is Rass eediat! Post pic fi wah? Fi entertain who? Guh suck yuh Madda and low di ppl dem alone! Guh see di drumma roach behind this convo kmft…dem gyal yah classy and weh beg friend a guh? As me say…nuff a Unu a waste and all unu can do
    Is stay behind computer and talk shit. While y’all here instigating and gossiping about me nice clean friend dem…they at work getting that money! Tek care a which man? Dat neva get pick a pussyclatt…any taking care a gwan must opposite to what you think! Bye bitch mi friend dem clean and nice abaaaayyyyyyy..SUCK YOUR MOTHER!

19. anon 6:02 you care cah you ovah ya a comment so obviously the pic touch you in some way if you no care you could a skip past dah post here…so of all the ppl dem wah tek pics dah night deh only these pics mek pink wall?? A ppl business unnuh wah know a no every body a dancehall tetteh ..apple porche an apartment nah mad nobody but she and the idiot dem wah look up to har …

20. Sher your friends busy working hard but because u only stay home and sell pussy pon Craigslist and back page you have time fi come defend them. Yaa good friend mi love

21. OMFG…. people can’t go out and take pictures with promoters no more. Ladies be careful who you take pictures with at parties cause people will have it that you’re f$&@ing the promoters. The person that post the pictures of these ladies need to get a life. Stop use people for your entertainment when you clearly don’t know anything about them. Unno disgusting nuh RASSCLAT….

22. nah Bitch it’s my day off suh mi hear di suss and decide me a guh dip up unda yuh nasty clatttttt today today…Mi rate yuh yuh f**k! Sell pussy never get pick inna life HO! Mi can Tell u is one a apple big pussy fans…she prolly don’t even know you woiiiiiiiii…I IS DEADING…anyways back to the money #beat&teach mi friend dem sexy asf and ur just another mad deep ocean pussy Bitch trying to get fame behind “anonymous” Who does that? If anyone of them and jay did deh you woulda know…cuz dem gyal yah great…suh run back and tell dat