luki is weh really ah gwan wid your mouth Yaasso ?!! Mr fab you looking mighty feminine all do hat pon u head no sah! If mi fi meet ah mon weh love clothes and shoes more than me someting must wrong, any man mi deh wid can’t be in mirror more dan I
LUKI

**SENDER MAYBE HIM LOOKING FI A LIFE INA DI MIRROR DAS WHY HIM CANNOT STOP BUT LIFE MIGHT FIND HIM BEFORE HIM FIND IT AND DAT TIME IT NAH GO SUH NICE**

0 thoughts on “FABULOSO

1. dis no mek no sense. ah wan yu wan di man an him ah look pon himself in di mirror, more dan a pay yu mind…you see some man have a mentality seh anytime dem buss a so dem ago lukk an dress. mi sorry fi u caw ongly when him bored him going ago pay you mine. him have a fantasy a play innah fi him head. an yu senddah is nowhere in it.

1. I wish di sender did dash up di tings but dem have a point fi true. Big married man and a run dung dance and woman same way no respect fi di marriage nor the child in it so di mirror although it may be literal it speaks volumes for his mind set at this time. Him come a farrin and not even a likkle education him go try get, him get a job and as di money add up him gone a jamaica gone moggle..and a farrin dem did waa come so bad

1. Ah dat farrin mean tuh some ah dem waste deh Metty. So suh moggling, dance and run dung ah yard ebry opportunity, and nuh see di need fi sawt out a reliable and reputable career. Set ah dawg doo doo dem.