MATE GET DRAPE

0 thoughts on “MATE GET DRAPE

1. mowning all,, so wah so special bout the pix..all is ago duh is prove weh you really nuh wan learn.. dass u man deh wid princess good good good. go find u man and drape him and beat him. de gal no owe yu no allegiance. i cant stan dem big bully yah. if di man tell di gal seh him and har deh, so wah all jumakan man have more dan 1 ooman aaaaallll of them all the one in church on time every sunday. go war di man and leave the girl she look better an yu.

2. these men in the background are annoying! they are women wearing some big dutty draws! and men will never stop cheat! if I was homegirl in the blue I would have blown up his pics and post them all over

3. Good morning everyone
    Yow the John crow dem in a di background sound like some big dutty crotches, don’t

4. Me woulda really like fe see de man Wayne wey dem 2 ooman ya a argue ova – jus to see wah all de hubbub is about. Thank God dis is all a part of entertainment in the hood, and NOT a cure fe cancer!

5. A bay battyman inna di bloodclaawt background jus a skin dem dutty teet suh, an dah big ole dutty bang belly bitch deh fi Legguh offa di likkle gyal an guh wash har Sowa pussy kmft/lmaoooo

6. All of this and dat sed Wayne nah guh left di mate and him ah guh give dat dere wife a fine assing fi guh embarrass him dung ah shap infront of the bag of skets dem we ah video an carry on.

7. I have to give props to the lady in pink wid her hurt feelings for not really bussing this girl ass, cause wid the hype she was getting from the johncrows dem in the background god knows what could have happened if her temper did really flare up. God bless that elederly lady who talk sense into her head and she obey. no dutty broke pocket bwoy nuh worth your self worth, yes it hurts but time heals everything..so mi glad she kinda hold it & never let the germs dem recording & laughing mek she charge fi assault

8. Big ugly cow gal go drape up yuh man if him a look di woman mi no wrong him still cause you ugly no rass.

9. Butn is not har mate is har fren nd she a confront har carry news pon har to har man wayne..tek all.pictures show him dats de man a cum at her hard suh she a ask har a wah a phuck yuh want or get mek yah carry news pon mi princess.

A chue de bigga setta pusc gal a bark out dem no bite mek unno hardly hear weh she a seh

(Simplicity soon sign in)

10. Nuff a u gal Weh up ya a tek people man and a bright about it oonu fi glad America oonu Deh if a jamaica nuff a oonu swallow oonu teeth. A QQ u a di main one go a jamaica with u bullshit a c if u no get a proper lashing. Like weh one a di blogger sey duppy know who fi frighten a di man dem inna di back ground u can’t expect betta cause they know not, before them preach peace dem a hype up di woman ifi she lick har if she did a she dead u hear she wicked.

11. Di fassy den eena di background drown out ebry ting weh owna ooman and mate ah converse oba. But unno notice how fi dem skin unda distress sake a di bleachings… :ngakak