FACEBOOK OUTAGE

Suh di man did a look Shawty pan facebook and she claim a farrin woman did fi married to him and him dont put up the woman pan fi him page but him a look har. Shawty put di man pan blast and seh a greencard him waa married fah and bay ting.

12 thoughts on “FACEBOOK OUTAGE

1. This girl can make trouble eeh, yuh nuh interested move on ignore the message, why go thru all this trouble this is why some ppl lose them life. What did she accomplish from doing all this pathetic. While mi nag condone his behaviour weh all a this fah midget!!!

2. But dat message that Shawty get is a typical message dat most farin woman on FB get from man in JA. Then is dat she call “look”. The man was bored and obviously so is Shawty. But yuh know what puzzles me ….. the same people on her page weh a boost har pon FB …. a dun har ina real life. Smh. Shawty yuh ugly bad …. inside and outside.

1. But Lloyd nuh deh a ja and he’s a citizen….lol can’t believe Lloyd still a do dem tings yah…lol

3. SHE JUST WANT TO SHOW PEOPLE THAT MAN AH LOOK HAR PON FACEBOOK. THAT’S NOT A BIG DEAL TO GO ON FACEBOOK LIVE FAH. MEN INBOX ME ALL THE TIME. I IGNORE THEM OR BLOCK THEM. SOME BE ACTING AGGRESSIVE EVEN WHEN I TELL THEM THAT I HAVE SOMEONE.

IT’S AN EGO BOOSTER FOR HER. PLEASE SHE’S NO THE FIRST AND DEFINITY NOT GOING TO BE THE LAST.

4. man always seek out ugly or fat chick who they feel is more vulnerable and willing to take the bait…lol. She’s pathetic to even follow up on this. She must be bored.

5. If me get a random message like that straight delete, why would I go and investigate unless I was interested in the person? Send back Di man bc message if yuh want it lol

6. Lloyd send fi him longtime girl an bring har up, as she land him marry har and they had a daughter together and she f**k pon him cause him did a wrk 2 jobs fi hold it down till she get pan har foot. Nah go into nuh more detail but that’s that.

Now me see why di ppl dem always a bash har cause if u nuh like a man or interested why call him 1am or 1 o’clock as per you…?

SN: he still gave her papers despite what she did it just mek him go pon a womanizing spree….

7. Shawty ugly and look like a donkey nooh sah mi noh see nuttn fi she a gwaan so fah.Di man noh doh nuttn wrong him just see a scarey creature and go after it.A day she call look?.Shawty tek mi stupid advice go and poison yuh parents because is only infection could cause you to look like that.Den uno see har mouth when she a yawn? F**ker fava wen donkey ah bray.Somebodysoon fix har dutty bc .dis dog head gal.hate har yuh see

8. Mi caan stop that likkle short tuff bitch she is just seeking attention. And a try har best fi f**k up somebody life because fi har life f**k up