FARRIN WIFE VS LOCAL BABY MADDA

WIFE

Dirty obeah wuka colcia brown weh stop a obeah man every night… U need fi b**dclaat jump off a Shelly bk u fi talk how u did a tie u husband n d pastor affi gi him olive fi bathe n pray fi him? Bout u a wife lol b**ch d man married u fi him papers n u run go breed fi keep him n that neva work… U hungry like dog u fi talk how u beg u mada fi buy ticket fi u go jamaica go f**k u grandson.. Meanwhile u lite n wata cut off b**ch talk bout u husband bby tax money weh u thief n go buy tv… n wen d bills dem tek u yuh affi bring it bk.. whoring long time big oman stop mek u cousin a jersey f**k u thats y u salt so… bl**claat u husband na left him bby mada u ago foreva mad…

Cocky police colcia brown stop watch out delroy good hood weh a mad u??

U no stop watch u husband cocky n d man move on how long now kmft.. gal weh run gone fi rebound weh a suck out u eye n mek u bawl pon ina voice mail wen u no hear from him b**ch … stop act like u a sumbody n go fix d wire dem ina u matrass go a jamaica n affi sleep pon blow up bed!!!

0 thoughts on “FARRIN WIFE VS LOCAL BABY MADDA

1. Sometimes I shake my head in wonderment as to the men that these women are prepared to cuss and fight over (poor ting dem)

2. Cracking the f**k up, no sah a Calcia an di new man it look like.

So how Calcia light fi cut off, she nuh work a (Edited) home nu more?

3. waste thing dis.. n dis is not delroy ppl…unno plz nuh do it…delroy a brown nice boy…horing shelly whe f**k down di ole a philly u go breed fi money team dave n him leff u fi tudie…leave di man n him wife alone..u run gone breed mi fren a breed right now fi delroy to..her baby due august..so go tek a ticket n join di line of baby motherssss cause dats all u goin to b number 10 baby mom.. den mi soon c down town a child support court like how u carry dave go deh..dum bitch

4. DIRTY SHELLY BRING BACK RENT A CENTER FURNITURE DEM GO GI DEM N LOW DI BIG OMAN.. MET PAULA LIVE A PHILLY OVA 25 YRS N A DI FUS SHE EVA IN A DEM F**KERY YAH..DIRTY SHELLY EVERY BODY KNOW AU A DO DIS SHIT..MET SHELLY IS A BIG F**KA GAL IN A PHILLY SHE CUM A CUM GWAAN LIKE SHE A LADY.. SHE F*K ALL A HAR FREN, FAMILY N SISTA MAN…DI WAY SHE F**K HAR DAUTA DEM CUM F**K SAME WAY TILL DEM MEK ALL DEM FADA F**K DEM , DEH DEM BAL OUT SEY DI FADA MOLEST DEM, N SEN HIM A PRISON TRUE DEM WAAN DEM PAPERS A FARRIN.SHELLY GO PUT UP U CARELESS DAUTA DEM WHE A F**K DOWN DI ALL A NEY YORK N LEFF DI OMAN N HAR HUSBAND ALONE.. A MATTER A FACT COLCIA U A GO GET THE LAST LAUGH CAUSE DELROY BREED HAR N LEFF HAR N SHE NUH STOP CALL DOWN HIM PHONE A BEG HIM FI CUM BACK TO HAR..GO WHE DUTTY SHELLY

5. I shake my head sometimes too, like is he really work all the excitment these or this one is giving him… If he left you love on it’s like are there no more men that are worth it out there… it just look like all these women just want to say they have a man no matter what he has or don’t have going on…smdh

6. No to Maskita Rass. Is this the same Delroy Weh Colleen Dawkins did a war bout last week fi go pick up har son form School and how hi Wutliss and him bex chu she file Child Support? Meta cah Teck dem Buddy Sharing yah you know. cause I neva know dis was her husband. Colleen Come ova here back Mums. How fi a young gal you soo unfortunate? ur 2 baby fadda wilder than rice and you eva trace ova dem? SO Colleen is breed you go breed fi Mrs COlicia Brown Husband and hate when smaddy polay back ur game pon you??Let the drama unfold cause now me figure out the puzzle. Delroy go chop off the buddy and go home to ur Wife. You fava smaddy weh have Mirasmey just like di bwoy ina di pic up top. The only difference is Delroy u get lickel color. Colica Plesea do not go back to JamRock and go pick up no more a dem straying buddy men cause dem doh want nutten but a Green cyaad okk mums. :ngakak :ngakak

7. unuh look like unu read whe unu wah read and nuh understand shit. one last time..
    THAT IS NOT DELLLLLLLLLLLLLLRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYY.

1. Coleen or Colicia. I know the above picture is NOTTT Delroy. I just made the correlation that All a unuh a sleep wid di same dead Germs… unh go get some Dettol and stop big up Dlroy who obviously ina anada gal kratches why u have so much time yah now. :malu :malu :ngakak :ngakak

8. Nasty shelly weh u do grudge paula y u never pay the bill when it it cut off u dumb bitch….poor soul weh u do sad baby daddy not around to rub your belly i know u made a big mistake boo boo kitty life is a gamble im sure 200% a next girl a have him baby oh sorry a nuh my fault the two a unnu might share the same delivery room u mash up u and delroy loose out colcia still on her A game u a talk bout wife a dead and a bawl every person who ever been in a break up can relate to that but colcia so over that long time ago so u late u hungry belly picney weh a come u fi worry about because delroy nuh mine picney ass face u look somebody deform and talk like u deff lol murder wait rent a center a loof fi yuh rass

9. Shelly mi na go chat too long n follow u n u gang I’m going to state one fact n u could do the Maths pregnant feb 2006 married June 2006 our son born October 2006 so if me married him fe papa enlighten plus di obeah wey u calm mi did a wuk I shoeda f**king u up wid it n real Ty him rass fe real like u caan Ty man like dat pon u. If mi a go Ty aon pon mi every fuk him fuk mi money supposed to be falling out everywhere n that all I’m say about this. So Gud luck to u all who tink they know me say anything u want to say I care f**king zero a money mi a pree nu a UNUH shithouse wey nu worth nutting

10. Getting hurt by a man affects everybody different but I’ll be damned if I would go pick up some little boy that is young enough to be my child. That boy don’t want nothing but what can be of benefit to him. He wants somebody his age not no big woman like that. People better get their mind right. I thought she had more sense than that. It seems so perverted too.

11. SHELLY U SO BIG N BAD, HOW U NUH DEH PON YAH A DEFEND U F**K OUT SELF???? DELROY GO GET BLOOD TEST FI SHELLY HERPEEEEEEEEZZZ PUSSY SHELLY FULL A STD LIKE DOG.. SHE GI MI CUZ STD(CLAPS,TRIX,N DI GUN)SO RUN DELLY, RUN…..