FIRST YUH DID SEH YUH SELL HIM NOW HIM COME A YUH YARD COME TEEF IT

This man name Claude that I know for 12 years said he wanted to use the restroom & he came to my place & stole my black guess watch & wine when I ask him about it he said he’s sorry & going to meet me with them never did ladies be careful because you never know anyone too good
maleblinitem

** People dem did send in dah man yah bout sell him watch and chain and him neva pay now dem send him in agen seh him teef watch and wine. Dem fi stop it man because nothing nuh wrong if dem tell di real story**

5 thoughts on “FIRST YUH DID SEH YUH SELL HIM NOW HIM COME A YUH YARD COME TEEF IT

1. How can someone wanting to use your house bathroom access a watch and a bottle of wine?

Was the watch and wine in the bathroom? 😀

Was the watch and wine on a counter leading to the bathroom and front door?

Bitch please! It’s only Thursday :travel

2. a black guess watch ?? really
    So wait the man confess say I him teef it..and know him want meet u fe gi you back.. DWL. Comedy at its finest. I’m dying at my desk.
    Thanks 4 the laff

3. how did he hve time fi go in u bed room fi tek watch in tek wine,pleeeeeeeeze u gi di man di watch an 2 wine one fi drink an one from else where but now u get f**k an duck so now u mad talking bout man tek watch an wine,mi drink some a di wine an wearing di watch lolz

Leave a Reply to boochie Cancel reply