I strongly believe if u fix this shyt rt here u fix the major problems plaguing the west.THE scamming,violence n robberies will clear up overnight.from that bebe thingy was allowed legitimacy by licky licky ppl,it’s clear mobay nuh good again!
Wid dem deh foot deh…dat burl come prepared fi snorkel :ngakak Di hands dem coulda wrestle any tiger shark inna real life :ngakak Now tuh di wig…fava di one dem use pon di maternity ward ah jubilee. Batty bwoy..nuh badda wid di cross dressing ting…yuh nuh hav di body nor face fi it. Fi yuh ugliness amplified till it buk..:ngakak
Dwrl no tina a mean Tino u foot fava smeagol in lords of the ring. 12:21 was askin the same Q the other day heard shim still in a prison 7 years him get and kookie lock dung the store a portmore n run way
Thanks for di info. Such a shame, mi always had a soft spot for Macey, don’t know why. Hope she teck some sewing lessons and get a trade while in there. Poor ting betta nuh get inna no war wid no baddy dem trang back man will bruck har like a twig.
Is that a man??
Omg
she/him ugly from bl…cl….t head to toe a wa do some mongrel, limbs look like a man fi real
I strongly believe if u fix this shyt rt here u fix the major problems plaguing the west.THE scamming,violence n robberies will clear up overnight.from that bebe thingy was allowed legitimacy by licky licky ppl,it’s clear mobay nuh good again!
Laaaaawd
Ouch? Like in the Ouch Crew?
This is a phuqqin man!!!!!! I’m 100% sure of that. No woman can be shaped so manly.
Mi nah lie drag nuh fit yuh Tino leave it to Kenyatta !!!
tino u famous now
Tino yuh foot feva diving shoes
________________tuh bloodclaat… A doh wah see dem angel wings a flap today. Yuh naw bave :ngakak :ngakak no sah.
Di theme to Flipper just go chu mi head. Shark tail foot dem deh. By dem feet you shall know dem.
And yuh wig look like mi polishing mop
Lol @met “diving shoes” lol met I love you, always keep me laughing..
Mi say met yuh nuh easy a dat title Mek mi stap yasso fuss…. Dung a dutty mi deh :ngakak :ngakak :ngakak
Him def a stand him ground
Wid dem deh foot deh…dat burl come prepared fi snorkel :ngakak Di hands dem coulda wrestle any tiger shark inna real life :ngakak Now tuh di wig…fava di one dem use pon di maternity ward ah jubilee. Batty bwoy..nuh badda wid di cross dressing ting…yuh nuh hav di body nor face fi it. Fi yuh ugliness amplified till it buk..:ngakak
Met, you hear nutten bout Macey? She/he still deh jail?
Dwrl no tina a mean Tino u foot fava smeagol in lords of the ring. 12:21 was askin the same Q the other day heard shim still in a prison 7 years him get and kookie lock dung the store a portmore n run way
Thanks for di info. Such a shame, mi always had a soft spot for Macey, don’t know why. Hope she teck some sewing lessons and get a trade while in there. Poor ting betta nuh get inna no war wid no baddy dem trang back man will bruck har like a twig.