FISH SWAP FIN FI FOOT AND ON DI BEACH

20 thoughts on “FISH SWAP FIN FI FOOT AND ON DI BEACH

1. I strongly believe if u fix this shyt rt here u fix the major problems plaguing the west.THE scamming,violence n robberies will clear up overnight.from that bebe thingy was allowed legitimacy by licky licky ppl,it’s clear mobay nuh good again!

1. ________________tuh bloodclaat… A doh wah see dem angel wings a flap today. Yuh naw bave :ngakak :ngakak no sah.

2. Wid dem deh foot deh…dat burl come prepared fi snorkel :ngakak Di hands dem coulda wrestle any tiger shark inna real life :ngakak Now tuh di wig…fava di one dem use pon di maternity ward ah jubilee. Batty bwoy..nuh badda wid di cross dressing ting…yuh nuh hav di body nor face fi it. Fi yuh ugliness amplified till it buk..:ngakak

3. Dwrl no tina a mean Tino u foot fava smeagol in lords of the ring. 12:21 was askin the same Q the other day heard shim still in a prison 7 years him get and kookie lock dung the store a portmore n run way

1. Thanks for di info. Such a shame, mi always had a soft spot for Macey, don’t know why. Hope she teck some sewing lessons and get a trade while in there. Poor ting betta nuh get inna no war wid no baddy dem trang back man will bruck har like a twig.