You see Juliet she leave brooklyn with the same mix up my question is when Kookie will learn she don’t like you me sit and hear Juliet tear you up and all I can do is shake my head don’t is you same one tek her off ah people floor ….. she love battyman till she deh with one her file is long is a wicked sadamite so now she and Poochie is friend she used to scorn Poochie so is what Poochie have to offer why she so loyal now come people fill me in
Omg Kevin a dat yu run left BOWA BANKS come a farrin??? KIVEN you’re a sad case,yu mother still Deh a BOWA BANKS a suffer an look how you Deh yah a gwaan
No sohhh why dem slackness yah always reach pon White Plains Road? Dem two gyal yah drawzzzzz too tight and dem tampon wah change pon di double….sickening….embarrasing.
I swear I don’t do long argument and if I should no way mi wudda a gwan suh. My gosh mon. Mon dem a duh more than the downtown ghetto gyal dem. All the tuff one inna the wife beater.
nasty mada f**as mek mi feel shame 🙁
What a strong cock to lick out smaddy teeth….
Wat are dose????sprats..dunno why dese shrimms dont stay unda dere rocks.#clutchingmypearls.good evening metty an folks..
Who is the father. fi di little straight nose one. Summady please come answer,?
mi like the one weh look and sound like a hoarsed puss. lawd dem terrible
You see Juliet she leave brooklyn with the same mix up my question is when Kookie will learn she don’t like you me sit and hear Juliet tear you up and all I can do is shake my head don’t is you same one tek her off ah people floor ….. she love battyman till she deh with one her file is long is a wicked sadamite so now she and Poochie is friend she used to scorn Poochie so is what Poochie have to offer why she so loyal now come people fill me in
DEM IS A GROUP OF BLOODCLAATE ABOMINATION. IF A MY PICKNEY A SHOOT HIM BUMBO.
They are gross; remind me of dog vomit!
Roca-Tone name a call up, him deh wid di brown tuff one or is him fishy family?
Deal wid uno problems and stop call up people name and get people involve in a uno cat fight.
Staffy and Pochie wtf how this even sound right and di Bwoy tell the world he not with Pochie
These people are mentally ill.
Omg Kevin a dat yu run left BOWA BANKS come a farrin??? KIVEN you’re a sad case,yu mother still Deh a BOWA BANKS a suffer an look how you Deh yah a gwaan
No sohhh why dem slackness yah always reach pon White Plains Road? Dem two gyal yah drawzzzzz too tight and dem tampon wah change pon di double….sickening….embarrasing.
Marie :kiss bronx haunted no blowow, a de right place fe dem nonprogressive immigrants yah.
White plains road coming like Spanish town road… There are some okay neighborhoods in the Bronx though…
I swear I don’t do long argument and if I should no way mi wudda a gwan suh. My gosh mon. Mon dem a duh more than the downtown ghetto gyal dem. All the tuff one inna the wife beater.
Smh God should drop one lightning bulb on them one time.
Old crosses dem me just watch a wouldn’t even go dem the time of day
Me wa kno is which man dem deh with when mi see dese things mi fraiddddd God kno
Nutten surprise mi bout white plains road no more
No sah dis see-rus sniper rifle cyah Tek dem out. Dis need grenade launcher.