FISHES IN ACTION PAN WHITE PLAINS ROAD

22 thoughts on “FISHES IN ACTION PAN WHITE PLAINS ROAD

1. You see Juliet she leave brooklyn with the same mix up my question is when Kookie will learn she don’t like you me sit and hear Juliet tear you up and all I can do is shake my head don’t is you same one tek her off ah people floor ….. she love battyman till she deh with one her file is long is a wicked sadamite so now she and Poochie is friend she used to scorn Poochie so is what Poochie have to offer why she so loyal now come people fill me in

2. Omg Kevin a dat yu run left BOWA BANKS come a farrin??? KIVEN you’re a sad case,yu mother still Deh a BOWA BANKS a suffer an look how you Deh yah a gwaan

3. No sohhh why dem slackness yah always reach pon White Plains Road? Dem two gyal yah drawzzzzz too tight and dem tampon wah change pon di double….sickening….embarrasing.

4. I swear I don’t do long argument and if I should no way mi wudda a gwan suh. My gosh mon. Mon dem a duh more than the downtown ghetto gyal dem. All the tuff one inna the wife beater.

Leave a Reply to One love Cancel reply