FLEA BITE AND MRS TEK IT BACK HAVE NO TEET

blinditem

DEM SEH HEF YUH LAY WID DOG YUH MUS RISE WID FLEA…AND FI ALL WE KNOW ALL TIX TUH SOME GYAL P***** TUH….
WHEN SOME GYAL DID A DO DI LAYING DEM SEE DI FLEA A COME AND TINK IT JUS DID A GUH PASS DEM NOT BITE DEM………LAWD WOIE DEM GET CRAMPLE YAH NOW..DI TIX IS SUCKING MORE DAN DI BLOOD…PLASMA, OXYGEN AND EVRRRYTHANG…

BIG UP TO DAH GIRL DEH YEAH……….WHEY NUH HAVE NO VAGINA PRINCIPLE AND DI NASTY ATTITUDE BAKKA IT WHEY NAH STOP HAR FROM SEX..BIG HAR UP CAUSE SHE LEGENDARY SHE GREAT…………………..BIG HAR UP MAN CAUSE SHE SEX FIRST AND ASK QUESTIONS LATER…. SHE SEX AND SEX DEN COME OUT COME SEH YES I DID SEX!………. SEX AND PROUD AH DAT SHE SEH…
NOWW SHE A TELL DI PEOPLE DEM SEH IS ONLY ONE SEX………..AND IS DI WORSE MAN SHE EVA TEK IN HAR LIFE CAUSE ROTWILDER TREATMENT A REACH SHE AND SHE NUH DEH PAN FOUR FOOT GOOD ONLY CHREE…SO SHE HAFFI TEK EVERY TREATMENT HIM AND DI NEXT MAN GI SHE………. SIT GOO GOO SIT…GOOD DOG………YES SHIELA TEK IT

MISS LADY YUH DID RUSH UP…MUSCLE UP…AFTER YUH GET MONEY FI DO SURGERY FI BRING DUNG YUH BODY..BRING DUNG DI BELLY AND FIRM UP DI BATTEY……..YUH SHUDDEN FEEL NO WAY NOW DAT YUH A*S IS ON FIRE AND YUH BELLY BOTTOM A DROP OUT…AH DAT YUH DID WANT WHEN YUH LEF YUH BABY FATHER DOE?

NOW DI DREAD WHEY SEH UNO NEVA DEH……..AH DI ONLY MAN YUH WISH YUH CUDDA TEK IT BACK FROM…IT SUCKS TO BE YOU BABY

YUH HAFFI SUCK DI BLANK FI TRUE AND DI DREAD KNOW SEH YUH BAD SO HE DID NOT WANT YOU……………AFTER YUH DID GO ALL TALK UP HOW HIM SMELL AND SUH……IT SUCKS TO BE YOU…..

AH TELL YUH WHA FI DO………GUH BACK IN TIME……TELL DI BABY FATHER IS DANCE DI DREAD DID A TEACH YUH AND IT WASN’T SEX…….CAUSE NOW DIS IS BLACK BOOK CATEGORY SEX…AND DI WORLD DONE KNOW………

SEH YUH DID BIPOLAR
SEH YUH DI SEH IT FI GET RID A DI BABY FATHER
SEH YUH NEVA TEK DI FULL LENGTH ..DI DREAD ONLY SUCK IT
SEH A HIM LOCKS HIM DID A USE FAN IT…..CAUSE HELL DID HOT
SEH HIM DID JUS A PRIME IT…….CAUSE NOW IT UNDER MANNERS AND YUH SOON GONE PUBLIC WID DAT TUH……….BUT FOR ALL I KNOW…………YUH RAILY NEED FI DUH A TING CAUSE IT SUCKS TO BE YOU BOO
DI DREAD TEK HIM 3 TIME AND NEVA PLAY STUCKY BOO
YUH ONLY GETTING POCKET MONEY BOO
OH IT REALLY SUCKS TO BE YOU
TIMES TWO *sticks tongue out*

0 thoughts on “FLEA BITE AND MRS TEK IT BACK HAVE NO TEET

1. Baby Fada, de dread, suckings, surgery body, no vagina principle, foot/foota are all words associated with none other than a slut name Ishawna.

1. Seriously where is this gyal son? Even if relatives have him she dont think he needs mothering, hugs and kisses and time spent together???…What memories will he hold of her??….Shit on 2nd thought I take that back lef him where he is…carry on with the dutty livity whoreshawna…karma awaits u

2. Met Whorshawna no care. YOu no see she always standing proud when she come a road. I wonder if is so a madder stay to. If it is a family trait that cah break. God know weh him did a do when him gi har a Son cause Lord know the chain need fi break at her her no more a dem.
    Can we gi Fotter a hand fi try train har to be a lady, cause him stumukk Trang fi put up wid that roaming pum pum deh. The whole a Gullydside sleep wid Whoreshawna and did a laugh afta Fotter chu him decided fi try wid har after all di bunn.
    From Movado teck a slap and Go Fotter shoulda did that too. After Footer no Ugly like Gully god.

3. Tek di whore, dawg, slut treatment. U nuh see Joe fling money inna har shorts afta him dun dry hump di female dawg – (bitch). Studio cum-aroung, a u seh anting fi get a “career”

4. so met me nuh hear seh big splash gwan a one a d dread secret apartment.
    Ms. Legendary search n find d apartment fe find out seh d dread have gal de n caz one big brawl out. tear off d dread clothes n ting. till dem affe call police.

1. Seriously where is this gyal son? Even if relatives have him she dont think he needs mothering, hugs and kisses and time spent together???…What memories will he hold of her??….Shit on 2nd thought I take that back lef him where he is…carry on with the dutty livity whoreshawna…karma awaits u

5. Ishawna, yuh undaneet gwine run weh left yuh. Easy my gurl, rule yuh puns and doe mek it rule yuh. Big up tuh all di ooman dem weh nuh appoint dem pums “decision maker”

6. Seriously people, Can we please stop calling women whore/whoresha/slut and all these things? I don’t know Ishawna, never met her but good Lord man, as far as I know she’s been with Foota and Skatta and maybe even one or two more which lets be honest here—does NOT amount to ‘whore’ classification. Now I understand not liking someone, believe me but to call some out their name especially if we ourselves have had way more than that on our rosters but it is so much easier to pick out the stick out of someone else’s eyes een? Stop it man, fi real, uplifment wi seh.