South Florida people here is the rest of the FAMOUS FOURSOME. Every time people mention Evabless, they only put Cawsie pic… here is the rest of the DOG SH*T… Woman users. Here is the joke of North Miami. dirty Mob, Jason and Rayon…. Ladies when yall see these niggas run as fast as possible……
Look like u get trick to
What did you expect from dancehall men sender
Den wha bout dem fi ooman waan?
Dem look like some old thief, women really mek these men trick dem? lol
JMG KEEP YOU ANONYMOUS TOO MEN
Unno need fi start send in pictures of sum gal a waan man from dem cuz nuff a dem a johncrow and a come gwan like dem a Swan…just as bad maybe worse if yuh ask me.
As tuh dese goons up top yuh can see the trouble print out inna dem wuklis face
The one with the black belt looks like he just escaped Down Syndrome by a heart beat…
Mi hab a question? Dem mascots up top look like dem kaint even stop ah stale bread cart…suh how ooman wid sense stop wid dem :bingung Senda, mi waan yuh stop spread stories pon dem weaklings yah eno….cah di pitcho nah seh a thousand wrerds.
A which bitch inna them feelings now lol
It sound like u one of the niggas in the picture … Like u doing something for a bitch to catch feeling. The gingerbread man dead to rass. The f**k any gal with a
This sender sound HURT, JEALOUS AND BADMINDDDD