FLUFFY FOR PUGGY

12-Optimized

Met me a beg u send in dah girl yah she claim she name FLUFFY TRENDSETTER but me cyaah see di trend weh she a set!! A mussi di likkle young battyman weh she a tek a di trend weh she set! She do nails dung a matches lane dung a town and everything weh she wear come a work she wear go a dance and she in a dancehall every night!! She sick me stomach every dance she go she war wid ppl fi stand up umma the middle a di dance and she frownsy nuh rasa!! Kmt she deh wid dis likkle 20 year old battyman from Tellaville she and him a 2 of a kind dem naked like when house Wah paint…. But dem in a dancehall every night!! Him nuh work fi maintain her yet still she say she nah mine him, me nuh kno a who she a try trick!! She need fi stay home with her kids and leave from dung a di room weh har battyman share wid him bigger Breda!! Every night before she go home to her 3 kids she hitch up dung a di one room, if di bigger bredda have a gyal in deh dem Afro siddung outta road a wait till dem dung before dem can go in!! She big an careless fi a 30 year old woman and she like rub out ppl but she nuh see her life messy and her pu**y shit up!!

0 thoughts on “FLUFFY FOR PUGGY

1. Wow beautiful lady lady but she sure is blind, why would she buy that outfit and then had the nerves to leave home with it on that not so perfect body?

2. 3 kids? Any man that gets an erection to f*ck a girl like this deserve a medal or an order of distinction. How is that even possible?

3. uno low the rass gal alone we are all ladys none of is perfect dont know wat went wrong with dat pic maybe a the camera tek the pic a way caues the girl look good for a fat girl she say good pon are rest a picture them well me no really know about her love life cause no one life is perfect