FOUNDING OUT

So Lance fashion stab up him friend Car so fashion a wonder of a true Cardio a comment pan Sam pic dem and a call Alicia first lady ehhh. Met found out this fi mi please. And what away British bling run left Cardo mek Lance stab him up no sah

10 thoughts on “FOUNDING OUT

1. Bless up Anon

The sender can get a bly still because my only issue is why she asking so much questions n not a question mark in sight!Matter-of-fact I took a deep breath n just read it non stop because not a full stop fi save mi life nuh deh dere niether.

My issue is with how dem manage fi so dunce inna 3 different languages?

Presedentia*…Presidente
      Mamasita*…..mamacita

Then hear the one sam gotti him too nuh…which patwah name arms house*?? Nuff gun deh dere or nufff mouly arms?mi can’t bother ya mon cuz dem massacre English and patwah. ..now them gone inna Spanish smh.

1. Yow diss no Ave nutten to do wid lance an alisia, di one weh name British bling did already a chat dat him is gonna meck Cardo fuk up lance, but wen di ting reach to this now him run An was outside crying like one sissy. British is u let the two frend Dem almost murder each other. U r a pussy hole

2. Haaa haaa met I saw diss coming long time. Evryday di guy name Ricardo he is always on fb bragging An trowing shades an my sister told me he’s talkin abt lance fashion but he really seem like he was the bad man 2 mi…. old people always say don’t trouble wat don’t trouble yuh because who wld expect seh it wld turnout weh a u get hurt. An stay outa Shan inbox bcause u ave ur baby mother u too wild

3. Batty boy British cause everything.Cardo always in everybody in box.Met him all a f**k big pussy Jodi.I hope the baby mother know that.Lance innocent cause British sing in a cardo ears and when trouble reach.Him tek weh him self pussy DAT..