DIS TIME ALL YUH ELBOW A TALK DI TINGS…WHAT IS PETRA COOKING FOR YOU???
0 thoughts on “FOWL DI PEOPLE DEM SEH YUH LOOKING SICK”
maybe hes finally eating right.hes sick right and probly cut out alot of foolishness that he use to consume. when u go vegan you always look like scungry dawg
Okay really !!!! de Hennessey diet nah guh work.
Mi ah straight vegetarian nuh meat tuh mi ting
An mi whole family look healthy
Being vegan does not make yuh
Look slim
Mi round an look gud
Roy fowl nah take care of him self him sickly bad an de pon
A bag medicaton fe diabetes
High blood pressure cholesterol
Etc
An dem nah pree longevity an left
Out dance hall him ah live fe de moment
An nah accept say him sick
An need fe take care ah himself
An ah try capture back him youth
Life is not promise to nuh ah wi
Many nuh wake an live fe see de
Morning
We fe be grateful for life an respect
Not neglect it
I saw him on someone’s page and I was shock. I could not believe is him look so. Please go join church and stop sleep a dance, take care of your body and stop the drinking.
maybe hes finally eating right.hes sick right and probly cut out alot of foolishness that he use to consume. when u go vegan you always look like scungry dawg
Okay really !!!! de Hennessey diet nah guh work.
Mi ah straight vegetarian nuh meat tuh mi ting
An mi whole family look healthy
Being vegan does not make yuh
Look slim
Mi round an look gud
Roy fowl nah take care of him self him sickly bad an de pon
A bag medicaton fe diabetes
High blood pressure cholesterol
Etc
An dem nah pree longevity an left
Out dance hall him ah live fe de moment
An nah accept say him sick
An need fe take care ah himself
An ah try capture back him youth
Life is not promise to nuh ah wi
Many nuh wake an live fe see de
Morning
We fe be grateful for life an respect
Not neglect it
True word
He need to stay home and take care of himself. Party will always be there
Maybe he IS sick, and this photo is NOT doing him any justice either, because it is NOT hiding the effects of his aging/illness.
Him cannot stay home, British Link Up coming up, him busy promoting.
@Sweet, stop it…Nuh kill me…dwrcl.
I saw him on someone’s page and I was shock. I could not believe is him look so. Please go join church and stop sleep a dance, take care of your body and stop the drinking.