FOWL DI PEOPLE DEM SEH YUH LOOKING SICK

0 thoughts on “FOWL DI PEOPLE DEM SEH YUH LOOKING SICK

1. maybe hes finally eating right.hes sick right and probly cut out alot of foolishness that he use to consume. when u go vegan you always look like scungry dawg

2. Okay really !!!! de Hennessey diet nah guh work.
    Mi ah straight vegetarian nuh meat tuh mi ting
    An mi whole family look healthy
    Being vegan does not make yuh
    Look slim
    Mi round an look gud
    Roy fowl nah take care of him self him sickly bad an de pon
    A bag medicaton fe diabetes
    High blood pressure cholesterol
    Etc
    An dem nah pree longevity an left
    Out dance hall him ah live fe de moment
    An nah accept say him sick
    An need fe take care ah himself
    An ah try capture back him youth
    Life is not promise to nuh ah wi
    Many nuh wake an live fe see de
    Morning
    We fe be grateful for life an respect
    Not neglect it

3. Maybe he IS sick, and this photo is NOT doing him any justice either, because it is NOT hiding the effects of his aging/illness.

4. I saw him on someone’s page and I was shock. I could not believe is him look so. Please go join church and stop sleep a dance, take care of your body and stop the drinking.