FOWLEY SEH MARSHA WET HIM

24 thoughts on “FOWLEY SEH MARSHA WET HIM

1. De whole set a unno DIRTY. Fowley you need fe stop an go stitch up yuh loose batty. Paula Dean need fr check pon Butry an leggo dancehall smh what a set a crosses doh eei man smh

2. Yes Fowley pluck off marsha feathers fe 2016 my god she’s busy with one p#%*^ssy imagine if god did gave she two p#%^*ssy . She must be collecting and a Rich B…. We all know sey fowley a fish that’s no secret but marsh swear she’s the hot box chick well my girl you prove it Hottt Hottt p#€%#^sssy

3. He says he doesn’t par with battman but he argue like one… why you denying that you are, your moves and demeanor… I do not condone what happened to him not sure why this woman test him like that she is wrong to style the man inna the pawty… I guess she felt he wasn’t going to do anything bout it but the people he says he owes he needs to already gi them back them money…

Anyone have the video of this incidents, would love to see the man face, poor thang! LOL

1. Met Fowley a one a de biggest fish weh deh pon dry land, yu hear me? Fowley hitch up inna salon, pull shopping kart wid teefing goods up an dung flatbush wid Nina fe life an create bare excitement in a broad daylight. Yuh no waan se dat wen it bush an a enter dance eno smh Fowley is not innocent a should a weewee dem dash pon him an him dash back some pon dem cause none a dem no betta dan de odda

4. Met him a woman you hear how many times the man repeats his name girl name listen the videos good his girl name is ???????? Lord Dougi you ting tun up . A GQ him a style sa him come off the girl the one that sleep with Jason wey a called up Dougi name . Me can’t wait fe GQ buss the closet door offfffff

5. A don’t know Fowley but a time fe them stop tek set pon him cause at the end off the day they all shop from him or he give them the hook up with the stealing goods from hair products to shoes clothes and bags plus he sell the for them that’s the the truth . Low him or stop buy from him yes him a batty man fe donkey years now .

6. @met fowely is an open gay man .I heard him said it out in public and him talk bout him 4 sons and sey him nuh like p…y nuh more a batty him want. Because one man try to style him at a dance in Brooklyn as fish and him sey yes mi a fish but mi a more galist than u because mi breed more gal than u went mi use to f..k pussy. Mi nearly drop down the night and then him show wi one nice gangster looking young boy Wey him sey him a fu.k and him a mind the boy with h&M clothes. .fowely a big batty man him just always sey him nuh par with battey man only into him bed.

7. what a name him have fowly dwl a the first batty man can’t cuss good but fowly all your friends above u mention are gay guys

8. Nasty Marlo way use to f**k treez a tash a boost fowley to rinse u file. Paula dean stylist tash chat out har mouth dat the ediot boy u breed fa don’t want u and how him suck har pussy.

9. A long time Marsha a f**k michell man he not telling no lie net u need to add Marsha pic to this post she walk and f**k down Brooklyn fi true she and ven use to war I’ve one boy now they turn back friends. Marsha pussy don’t have any loyalty she f**k any man she buy a drink in dance

10. Fowley love cuss from mawning & will trace u good. He come from central village in JA. And he use to have nuff gal in Springfield, MA

1. So a dem tun him into battyman? All you males stay farrrr from springfield MA those hoes turning str8 men into bitches

11. Omg fowley cry because him nuh know the hot words like the rest a battyman them.u all remmerber how Dale did do Charmaine? Poor fowley afi learn so battyman words.

12. A different wrong battyman Marsha a play wid, dem sey duppy know who to frighten,

Paula dean mus check up on har shitty pussy too, I’m talking facts, Dougie platinum f***g her man, wat a site.

13. @dwrl Fowley was gay when he left Jamaica. No gal inna springfield made him GAY. That’s where he was turned out!!!

14. :nerd 🙂 a wah mi just watch lol no man why hunnu wet up shim shoes… Lol mi not even listen pawt 2 yet no sah.

15. Marsha act like she somebody a long time she a get f**k in cars she only have cars pussy she f**k ven ex husband Mario these girls out there need to go hide them self all they do is go around and f**k battymen Mario is a fish too so marsha,ven,and Paula dean pussy shit up lord good may the good lord go with you all very sad trump soon throw Paula dean thieving self out like sixteen any what know happen to that bitch sixteen bitch total got wipe off the map…… GQ is a battyman Barry beauty bar use to f**k him dougie platinum is a battyman too you females are stupid can’t you know a fish when u see a fish come on now marsha stop you have milage so stop act like a 2016 Benz when you is a 1970 manza bitch