FROM DARK CONE TO LIGHT CUBE

la
Met a Barney this from LA Sheryl boy toy! When Sheryl a mind him,browner than him yu cah find! Now Sheryl put him out and nah buy the bleaching cream him turn back black!!

0 thoughts on “FROM DARK CONE TO LIGHT CUBE

1. Dwlll ha f***ka him neva know black is beautiful make Jamaican man look real bad these low self esteem bleach monkeys

2. Met, I don’t like jokes. I must believe that is the same duppy inna both pics? So why wen him buy im brown outta ine chube im eye dem smaller? Is like him nuh tun brown; Him tun yellow, straight up chiny.
    Mi cudnt do a bleach out bwoy, cuz mi fraid afta mi an im dun rub up a nite, afta im dun rub in him potions and lotions, mi a go wake up looking tie and dye.

3. Ah dat dem get; dem bwoy deh love too much likes and love tek advantage of ooman, dat’s why dem always ah get dumped…coo di lips nuh :hammer

1. Wen a bwoy love likes and full a self hate is a recipe fi wah? Cuz dis a more dan disaster. Buyers beware, cuz mi wuda neva pay fi him guds.

4. So a who tek him In now? Barney like bad Up THE oversize Yankee gyal fi mine him. Unnu tek Barney fi fool…you mine and him do plenty a nyaming and grinding. Barney mouth love live unda oman draws crotch facts. Maybe he can rescue him poor Baby madda pop down Charmine cyaa dem both ah cotch Up.

5. Why him pics look like side by side from bleecha to MUG SHOT. Lawd god remind me of FLIPPA MOGGELA last pic wen dem hold him smh

6. Good Morning Met,Metters, Peepers nd Others. ….
    :ngakak no sah weh mining tun sung yuh see de real hungry return dat was once dwrcl
    (Simplicity soon sign in)

7. Barney tek pop down Charmine breed har, him fck Donnett maxine sista, him tek scarecrow lorraine, him mek a pass pon beautician mitchelle,tek big foot sheryl, him tek belizean Dee Dee pon the low, and mi nuh kno if sharon platinum inna the line up. Nuff tekking happin pon KING BLVD RIGHT SIDE A SHARON PLATINUM DEAD OLE SHOP. Sad LA cocky pawdna. Every gyal get a tun..REAL man shortage in LA… UNU COME COME PU$$Y DASH WEH AH NOW WAY LA.

1. Charmine never pop down! a Sheryl obeah Charmine mek shi lose are house,car & shop,Charmine is a trying girl! Barney a good fi yu licky licky blooodclaaat,when Charmine did a breed with your daughter yu mek Sheryl stab the gal,an get weh wid it! Barney mi nuh sorry fi yu,dress in a full suit a GUCCI and a tek bus! Barney it’s best yu guh back a jamaica cah it nuh mek nuh sense yu deh yah a bounce from cribies to conner! yu worthless shit house yu!

8. Its very sad Sheryl a badmine the bwoy….him don’t look good at tallllllllll but you a tek him. So why you put up the mon pic cuz him not want you dutty ugly gal. Go find yourself….. all you do is mine man. You tek him duppy and all now you want to know where the bwoy dey…. Stop dun out him baby madda cuz she look 3 time betta dan you DUPPY BAT

9. Sheryl is a wicked ugly twist up body stay bad gal! dem gal yah mek obeah man berry her in a coffin fi hours, a yu fren milkshake sey it! just fi ensure sey shi rich! nasty Sheryl sell are soul to the devil! like i say i’m not sorry for Barney,a licky licky him licky licky an love likes why him end up like this!! Charmine was a good woman to Barney girl with her house and her own business. Sheryl yu think god a sleep,yu wicked suh till yu send yu own son winky guh duh 30 years a prison,suh Barney better make sure yu nuh know weh him a kotch!

10. BARNEY A 1 WICKED BWOY CHARMAINE DI WANT HIM ALL WEN SHERYL THROW HIM OUT HIM NAH GO MINE DAUGHTER AND PICKNEY AH ONE HOPLESS BWOY DAT A MAN WHO WILL SUCK FOR CLOTHES AND NAH GIVE HIM DAUGHTER A DOLLAR MENU MEAL

11. He looks way better with his own natural black skin, why do men and women go and change up the color of their skin if God wanted them light he would make you that way. Love the skin you in people please!!!!

12. Barney is a battyman from Rollington town Kingston Jamaica. Unu Neva know barney man from england send fi him n dip him from england after he cheated on him with another Fag.

13. Big foot dutty bitch sheryl go learn how to read and stop ask ya kids to bash people on the computer barney neva want you from day1 him bring him friend around you and ya tek him ya can’t keep friend name one friend ya have ya clas everybody and if ya fawk wit barney ya fawk wit mi bitch everytime mi ask barney bout you him change conversation

Leave a Reply to Puertoriquena Cancel reply