FROM NOTHING TO SOMETHING……..HIM SEH

12 thoughts on “FROM NOTHING TO SOMETHING……..HIM SEH

1. Poor him get a little strap up shirt & reach somewhere….plus is in a Jamaican restaurant on nostrand him work & plus thief with him wutliss fam bright eye no saahhh ….

2. Ah really nothing to “something” because what in the world is that contraption he has on him….is that an Infant carrier?

Quena-

3. Big up to him,guh my yute. How much a dem can seh dem sky dive inna party? Taking it new heights my yute.

4. I mean really, where yuh going wid parachute straps, and dress shoes? Oh, and please fi carry back Indiana Jones him hat an give him.

Entitled fi hype, guh siddung.

5. But a weh unnu know bout tha lil boy yah him born good a 1 child him mother got and she tek care of him a how me late so fi class up pinkwall nasty dirty need a job sit at home on section8 dirty nasty Jamaican ppl then go worry bout trump this lil boy born clean and him a live good ina America a Debbie 1 bloodcloth Pickett he boy shirt a kill unnu red eye Ras look how much other beat the boy got on his page why his a kill unnu so