FROM THE FILES OF A FACEBOOK FASHIONISTA

58 thoughts on “FROM THE FILES OF A FACEBOOK FASHIONISTA

1. Stay bad Wendy should not be talking. Wendy you stay bad bad. Your breasts saggy like and your lace front look like shit. Wendy you love people business and look like something that a truck runneth over. The only thing wrong with Toya is that her bret stink and she needed a good push up bra.

2. Morning Met and Bloggers Leave the girl and her dress alone
    I don’t know this chick but I have a issue with ppl who love
    Critique ppl when dem waan fix up themselves

Shawty Nanny tek bullet inna har batty fi di slave dem yuh tek
    Man inna di army fi yuh country so a heart felt thanks from me to
    You however I must say this please answer this which century, decade,year, month, day, hour,
    Minutes, Second you ever look good?

Shawty you fi leave critique alone cuz you body lickle and bend up and fava the mini Uggs
    When it wear out and done

3. Toya going to cuss uno pon fb lol she love gwan like she bad pon internet lol wendy and shorty uno nuh easy lol I’m deading.shorty better get ur gun ready lol whe gwan done uno.wish I was fren with her to see her post lol dis shit funny Bad

4. How old is this girl? Who makes fun of other grown women on FB! Ain’t this part of the Anti-Bullying Campaign. She’s a loser for having a list like this. Good dresses NEVER go out of style or season so wah di friend talking about? Dem need fi grow up!!

5. Mawning but Toya do the same thing to ppl so if u can dish out u should be able to take it also. This dress needed to be altered also no lie it’s a VERY UGLY DRESS

6. Sashauty spenda fava Mr. Potato head..the husband, not the wife :nerd …hey Metty, fam..happy Saturday :kiss :kiss :peluk :peluk

7. But why shorty feel the need to talk about someone’s dressing when herself always look a mess
    I’m not a party person but I always see pics with her n nothing n I mean
    Nothing at all that she wears make sense shorty take a seat at the far back
    Bcuz u always look dirty like a ben down market u shop.check urself before class others
    Shorty u look stink

8. I think this is wrong the woman wear what she feels.shorty need to be carefull not because your in the army it allows u to bully someone.

9. A bunch a fracking idiot…..who have time to really post the woman up and make fun of her dress.Shorty u see how u favor a baby dinosaur? Kmft.Dionne Dionne U shape like a wha ? GTFOH….And what bipolar Kiesha talking bout? U glad fi we see u on Pink Wall

10. BUT ALL DEM A TALK DI OLE A DEM HAVE HAD A MISS MOMENT NOT TO MENTION DI ONE NAME WENDY SHE EVA LOOK LIKE OLE WOMAN NEVA LOOK RASS GOOD . OH PLZ MI NEVA SEE NUTTEN WRONG WID DI GAL MORE THAN THE DRESS NEVA FIT ALL OF THAT AT THE TOP NUTTEN DO THE RED LIPS IT FIT HER EVERYBADDDI WEAR LACEWIG SO SHUT THE F**K UP. WORSE DRESS DID IN DEH DEM JUS HOT FI TOYA ME BEEN A WATCH WEH A GWAN WENDY COULDNT WAIT FI SHORTY START WHY SHE COME UP WID A POST LIKE THAT BOUT SALE RACK THEM DUN DI GAL FI NO REASON DAMN BULLYS MI SHAME A SHORTY MI LOVE UP U POST DEM MORE TIME BUT THIS WAS SO WRONGGGGGGGGGGGGG

11. Dis gyal a guh gwaan until smaddy claaat har in a har tuff face….mi nuh know how she weh Neva look good yet fi a criticize ppl smfh.

12. If me did ugly like SHORTY SPENDER mi kill mi self !!!!!!!…. a you army fit…. you little boy you…. yuh si how yuh teeth dem skin and yuh favor one well put together donkey….geh a leave di girl alone…. Just tru yuh neva finish grow yuh a trouble di girl… guh talk bout yuh ugly undesirable self :ngakak :takut

13. This monkey face girl don’t need to talk about no body she tuff like iron if she ave mirror har yard she unno chat ppl and har little comrades them mix up just har one day somebody a beat har little miget ass! !!!!!! Cyber bully

14. I think we should report shawty to the army for being a cyber bully, she need fi tek off the army good good uniform cause she don’t deserve to wear it.

15. Mi still surprised say Shorty a critique ppl…..Shorty ugly like bumboclaat gully monkey…..From she do di pink wall flyer…..she get hype but sum body soon clip har wings….mek she gwaan. She tuff like di fukkin rock a Gibraltar….All Dionne she luv gwaan like she bad tru har mumma an puupa a dancehall ole foot an dem beknowing…..She mus tank God she get likkle color….cause one shade darker an she and Shorty woulda ina competition fi di title of “Prize Monkey”…..Mi chat ppl an do dem up too…..but mi do it wid mi fren dem….we laff an it dun right deh so….But wait…..Toya go hold yuh an gi yuh sum raas lick . All bipolar Keisha Loving me shudden even go near di post….Dem fi do betta….Shorty…..yuh time soon come. Yuh too hype. Chill B

16. a doah believe tinkin armhole wendy hav di nerve fi a chat, fuxx out ole keisha yuh hav mout now caw denden offa yuh case yuh need fi guh fine sum ambition n integrity americaz mattrass, dionne confidence is gud but yuh need badii pawts biggah dan yuh confidence oooooooo shawty mongrel yuh fi tap it caw all di hype yuh a luk ova yuh page wen yuh inna hawt watah all a dem a guh run lef yuh MESSAGE TO TOYA>>>dis is bullying suh get stalking charges in orderrrrrr

an shawty while yuh at it mek sure nuh lef out Romping caw har frock luk like sumthin outtah danice $10 shop, scamina yuh noose a yuh frock neckline neva tan gud n sequins n studs is so 90’s yuh urt wid di worl caw leash disgrace n lef yuh stranded, an do mention sum of di bess ones fi di nite like trini she did luk nice oooooo but balla need a new closet suh nuh put up ppl caw yuh nuh like dem put up yuh frennimies too

17. I tell u ugly people love attention…….Shorty sue ur mother for ur looks, and blame ur father for the pre_come weh breed and get u. The story u send in the girl look betta dan u…..ur a f**king racoon that rome people garbage at night…..the maggots that swarm people garbage at summer time. Find out if the arm pay fi make over cause that pre-come never complete the works u have the man face and stone migit body u end up with a pussy it should have been a dick…..

18. I WAS TOLD NOT TO ADDRESS SOME OF YOU ON THIS SUBJECT THAT IS HIDING YOUR IDENTITY ON THIS WALL!!!……BUT HEAR THIS I THINK FOR MYSELF…SO HEAR IT GO WHEN TOYA HAD ALOT TO SAY ON HER FB & THROW WORDS ON ME & A FEW OTHERS WHERE WAS YOU THEN??? OH YEAH I GET YOU WAS THERE BECAUSE ONLY HERE WASTE OUT LITTLE CIRCLE OF FRIENDS COULD ONLY COME ON HER & TRY & I REPEAT TRY & THROW WORDS BEHIND THE COMPUTER…INSTEAD OF RUNNING OVER HERE WHY DON’T YOU SHOW ME WHO YOU REALLY ARE????? @ THE END OF THE DAY NONE OF YOU & I REPEAT NONE OF YOU CAN’T OR WILL NOT TALK BS IN ME FACE, THAT ME NO & THAT ME MEAN!!!…SO STAY THERE BECAUSE @ THE END OF THE DAY I KNOW MY FLAWS & THREW IT ALL I STILL LOOK GOOD SMEEL DRESS GOOD WALK & DRIVE GOOD LIVE GOOD NEVER BEG OR BORROW NEVER GO THROUGH OUT DANCEHALL & F**KY F**KY NO BOY NO SELECTOR NO PROMOTER ETC…. & ME NO SAY IF ANYTHING ABOUT ME WHEN IT GET DOWN TO THE STREETS ME KNOW IT & UNDERSTAND IT BETTER THAN ANY OF YOU CAN PLAY IT…BECAUSE ME KNOW SAY ENOUGH OF YOU WILL BE ON SOME POLICE PEGGY!!!! SO STAY THERE & CONTINUE TO HIDE BEHIND YOUR COMMENTS BECAUSE THAT’S THE LIFE YOU LIVE “HIDE & GO SEEK”…….TOYA KNOW WHERE ME LIVE LIKE ME KNOW WHERE SHE LIVE…SO IF SHE & I MEAN IF SHE HAVE A PROBLEM WITH ANYTHING I HAD TO SAY SHE SHOULD BE THE ONLY ONE TO BE ADDRESSING ME NOT YOU OUTSIDER OR INSIDERS OR WAGGONIST THAT LIVE BEHIND A COMPUTER & TALK SHIT ABOUT PEOPLE ALL DAY 24/7 YOU DON’T SEE HOW WE ALL SAID WHAT WE HAD TO SAY ON FB NOT IN HIDING!!!!!!!!!!

1. wen toya dun yuh or as yuh seh “throw words” weh yuh pik it up fah?? yah fowl?? an if she did dat waz yuh chance den but noooooooo like a real bad gyal you claim to be yuh sitdung pon di hurt fi how long but as soon as har pic drapp yuh fine a chance fi throw darts…i dout toya need fi cum a yawd she ansa all a unnuh nicely pon har page guh read it n guh sitdung caw unnuh luv bawk n no raaws bite FOH puhleezeeeeeeeeeeeee like yuh tan gud unnuh guh fine betta fi duh wid unnuh time n stop mek enemies life is short

19. COUPLE OF TYPOS…BECAUSE I SEE A LOT OF YOU ARE UNEDUCATED..SO LET ME CORRECT THEM…. “SMELL NOT SMEEL” “HER NOT HERE”……….

20. I think most of who here know through and threw and when to use them. One or two people commented about you and it was not personal. No one went into your personal life so why the upset? How do you know how long people are here ? Lastly, the police is called to serve the public so if you do not want to use that service for free leave it up to whomever wants to.
    P.S Mi nuh business wid di post or who unno waa describe or criticize

21. MET WHO DON’T KNOW ABOUT THIS WEBSITE FROM HOW LONG???????….I’M NOT TAKING NOTHING PERSONNEL I’M JUST STATING MY GROUND…….

1. Wendy u need more correction my dear matter of fact a remedial English class plus u no know how if write so humans can understand???? Unnu have to much time pon unnu rass hands kmft

22. It’s funny how u run in anytime Toya name is mention, kead me to believe that you’re carrying a heavy load of badmind for the girl. I’m sure many more who don’t like her see shorty post and just laugh and keep it moving but u have to jump waist deep into it. My advice to u all grow the f*k up. America a get serious by the minute, go do some overtime or get a second job and gwan stack and pile and come off a ppl name. Unnu have too much free time. And a next thing none a unnu on the post nuh look good in real life.

23. Tuff body Wendy go drop dead what a way we comments hurt u in always in other ppl business a fi pic met need fi put nx donkey face Wendy.come beat Me now.miss educated .

1. mi nuh noe how she neva ded from di stress caw luk how long toya throw shades n she wait pon red oktobah fi throw bak blow :nohope:

24. LISTEN HIDE & GO SEEK INTERNET WAGGONIST..ME DONE SAID WHAT ME HAD TO SAY TO TOYA FROM WHEN THINGS WAS GOING ON PUBLICLY…. ME DON’T HAVE TO BADMIND NOBODY…I VOICE MY OPINION WHO DON’T LIKE IT DO SOMETHING & STOP HIDING BEHIND YOUR COMMENTS ………PURE WASTE GAL A HIDE & TALK LMAO!!!!

1. bish if yuh talk n dun yuh wudd not guh vomit ova shawty page suh guh suh dunce bat n guh readdddddddddddddddddddddd a book matta a fac guh read yuh own writing :nohope

25. Wendy I fava mass jasper donkey whey name shorty when she a chew cane, shorty mass jasper say fi come inna di yawdddddd

26. F**ka yuh, yuh see how it feels when the shoes is on the other foot. Wendy yuh shape like pig Inn a blanket. Toya nyam yuh white fowl or she f**k a man yuh did want. Now go wrap yuh self inna one of your king size sheet/dress and send in a pic mek we judge you. Bloodcloth waste a space big cow.

1. weh yuh seh anonymous toya dress a chrismuss tree n wendy a sheet :ngakak cover me lord unnuh baddddddd wendy sen enn yuh pic mek wi seeit

Leave a Reply to bx Cancel reply