FURNISH ROOM DOUBLE OCCUPANCY

Met u see ppl dressing up and dem dnt even have a pot to piss in. Lando hattafire sharing 1room with him cousin zeeks senata. Sanata family se dem tireddddddddd a fi see lando in and out a dem place Lando dem asking u plz n tonks to take ur closet from under dem bed

doub

0 thoughts on “FURNISH ROOM DOUBLE OCCUPANCY

1. Ok tina 50% a dancehall not living up to them dressing…..get over lando now…. A so you have to live to keep up with the image, thank god say you have your patient to sleep with….

1. a living job do give buff a dem a bed to sleep on yes and they still phuck up them pay fi squander it a dance all in the name a hype

1. lol… This funny because a man did a tell me how him give one gal some hours one weekend, the Monday him go in early only fi find the gal wid the ole incontinent man a work her from behind 😀
        Him say him screechy out and never say a word but stop give her hours cause him know him was about to lose the work if she come back 😀

PP

2. Soo wait deh. Wehn him did deh wid Tna taste likeSkittles him did live ina di same one room to?? tina i hope you ar over Lando you know, cause dis is past wutliss. lmao. Him no keep party every week? so that cah get him an APt income per month?
    Lando, please to move from Ny and go try in another state . It is obvious the cost of living there ah beat you badd.

3. Real talk its a lot of those party people live in a room but big man thing they need to get there life togethe. Most of them keep 3_ dance a year and cannt even put some of the money toward a apartment they will go and buy Gucci and all these other brand good luck to them ….

1. A so freeloaders come up and hype pon people.

Unda the bed can get sweep and mop out now since the range back ago tun closet and dressa 😀 😀 Bums! 😀

4. I know the room it’s on Holland ave dem have a nasty dog living there.i pass that yard every day to go to work.zeco senate hype like what and a bare nasty Dutty gal him slept with.any time the landlord find out see Lando live there she gonna put dem out

5. Lando just put on a show for dancehall ppl him brok like dawg him a try live offa selfie Tuesday, first thing from u turn ur back pon ur family u nah reach far him bredda shaggart deh a garden a suffer like dawg!!! Frighten lando as u buy a shoes u put pon ig never see come see u wah ppl come a selfie so u can keep up ur gambling habit, bout range who care bout range yuh sort out yuhself can I live in the range??? Dumb ass non progressive element the two day work weh uuh get done u post bout work flow lol u neva knw say having a job is important than dancehall dunce head lando…where is gwenny neice n har baby?

6. yuh know pon a real 80% a dancehall ppl don’t have a place a dem own a ppl floor a dem bed, from floor to floor every other nigh,some literally sleep in the park while a dem clothes ppl put up fi dem,then yuh have who live in shelters nd phuck it up cuz dem huh respect the curfew..i just don’t get it they keep dance get a money and instead of turning them use it fi hype pon hungry ppl and no abiding city when night cums.

nuff fi glad seh uncle sam give help wen yuh have kids cuz if nuff neva a get foodstamps dem wood die of hunger,I JUST DONT GET IT,SMFH

7. I drive brand new range but kotch a rooming house the ppl sen me in pinkwall fi shame me to do betta but me nuh care me nuh care i drive a brand new rrange says the dancehall celeb

8. Me use to buy card frm so n so ms rich gal me nuh put u business out there lol these dancehall celebs dont impress me non a tall wit dem hype fake rich life

9. Suh much gal lando have and none a dem can put him up ….. ??? Lol wappn to da brown one with the one black body suit weh she nuh stop wear

10. Rassclat see story yah. I remember hearing about qwenny niece and her baby but I didn’t know the guy was Lando…. Let’s open up this back case. Not because of you Lando but I would love to know what ever happened to the girl and the baby that went missing.. Lando can you help with that story come een

1. Met! I agree can we re-visit that case because I had ABSOLUTELY no idea his name was calling up on it. Such a tragedy.. So strange how this girl and her child just disappear suh

11. yall dont see who lando par with now? paree waste man pan 241 di whole lot a dem man deh a str8 up WASTE OF D UNIVERSE. LANDO do btter sar it dont look good ! :hoax2

12. I really don’t understand how the hell do people find time to be up in people’s business when you’re supposed to be worrying about your life. At the end of the day even if this man has a roommate why the f**k is it a problem to yall? I feel that the sender is a bitch that he probably f**k and dump. This guy don’t even bother people.News flash he don’t want you n the rest the man have him good good woman a Florida. Yall like to insinuate without even knowing people business smfh..sender probably sleeping on floor her self.. keep driving them crazy Hattafire! And yes he’s my friend so I f**king know this is all lies on top of lies… alot of them on here bad mouthing him would want to f**k him too but it’s because they can’t get the chance. Lando don’t want unuh the man have him woman. . Keep them talking mi fren much more to come.. Tell my sister in law I said hi.

13. FYI weh d bloodclaat unuh a call up me name fah. Me nuh mix or mingle. I moved on with my life and sure do Lando so plz and thanks keep me the f**k out of this. I can guarantee y’all telling lies on Lando fie look a hype. Lando and Zeco don’t live together so that’s a f**king lie….yow a full time unuh bill and lowe ppl life and business alone man me bet any money and win and smaddy weh use to be fren wid Lando and Zeco a do this. Anytime Lando go a zeco yard is either when dem run boat or when dem a smoke dem weed….saaaaas christ me fraid a Bronx dutty ppl

14. FYI weh d bloodclaat unuh a call up me name fah. Me nuh mix or mingle. I moved on with my life and sure do Lando so plz and thanks keep me the f**k out of this. I can guarantee y’all telling lies on Lando fie look a hype. Lando and Zeco don’t live together so that’s a f**king lie….yow a full time unuh bill and lowe ppl life and business alone man me bet any money and win a smaddy weh use to be fren wid Lando and Zeco a do this. Anytime Lando go a zeco yard is either when dem run boat or when dem a smoke dem weed….saaaaas christ me fraid a Bronx dutty ppl

15. Is right here eena farrin mi know seh wuckliss man deh. Man live eena govt subsidised apt, mi always thought those places were for single mothers and dem kids. Man weh will spend dem last penny pon vehicle and nuh live no weh. Some a dem meck mi shame fi know seh man can wuckliss suh. Some a dem want to bunch woman and children eena di one room wid dem and di ooman fi happy and nuh seh nutten bout it.

16. So why he never move to Florida with his good up wife @gardenweseh and mek she mind him ….. And we’re is the girl and the Pickney weh gone missing since u know everything run the story frenny