GIGALO BY DAY, BRUCK SENDER POCKET AT NIGHT

A long time mr. Bruck n boasy a use farin woman fi mine him enuh n him madda up to it too. Him don’t want nothing out of life but to party with people’s money. Nuff time him call a try look mi back but because mi a nuh fool it look like him finally get a ticket outa the talk. Is that he took pic in a wheelchair n lie about being sick because he had no money to hype after he made the people dem party. Ballers paradise flop you notice he couldn’t keep it last year he’s a scrub n he’ll never learn hopefully he’ll get wise one day for his child’s sake n stop suck farin girls P** for a living. Thank God when he use to call me n beg I didn’t send it to him the Rasta woman who send fi him I hope shi run fast as possible before him suck her money dry. Because him don’t want any females he just want the money fi live hype life. Him need to get a life before trump find him. Him soon turn to man next it seem like he’ll do anything for some cash. Fi hype sometimes unuh see some people n swear dem a somebody because they live the lie so truthful

3 thoughts on “GIGALO BY DAY, BRUCK SENDER POCKET AT NIGHT

1. Mi naaa play dem seerus game deh and tell nuh lie bout nuh sickness. A young hood dem big ooman deh want… look like a coulda him madda. naaa knock yuh young f**k doe mam.

2. Kimone y u mad because Remy don’t want u r a because u try give him a jacket fr him friend kimone him don’t want u stop send in d boy and stop tell lie pon him the time u take fi send him u go and buy a bed and stop go party every night fi c if him come so him can carry u home

3. Kimono remember u use mad over him leave u son for days to be with him all bout a true no c him yet cause u was hoping him would come for oh Canada so u could get a sleep but him trick u girl u wicked cause if a boy want u it couldn’t hurt who him with leave d rasta alone and move on to u u act like u a lady when u f*k down dancehall a hear him hear who take y him left u remember a 2 a him friend u f**k and try pin jacket pon him go buy a bed come off d little bed u and u son and learn how to clean up u house and self and stop make Remy mad u him not looking your way