GOING TO THE CHAPEL

18 thoughts on “GOING TO THE CHAPEL

1. True love on display, I am betting the tattoo on her arm has his name/face! Gwaan through. ..there’s hope for me yet!

2. She could a fix up the man all of a business wedding
    Some gal too cheap man look like him a come out a garbage heap.

3. Me think a glen she did ago married to but glen run
    Glen too wicked cause him trick Sasha say him ago married her but him owe tax and she lend him her $5000 then turn up missing three day before the wedding so a that she run go married (lol)

4. Him look like them take him out of a rubbish bin and a married him or he’s one a them mad man on the street , she should be ashamed of herself to go married a man dressing like that and she in a wedding gown lol, desperation kicks in omg

5. Sasha get trick cause glen couldn’t married to her cause him no divorce…some gal too desperate and fool Glen no divorce him wife yet..some gal gi do them home work before them run in a man … she ago mad now cause she never want Bronx bar people them know say a no glen married to her
    She hide it from all her so call fren them..

6. People tell me are that couple mad or homeless , or they just getting married it look like a court house them sitting waiting to get married , she must loose her mind because she’s wearing wedding dress and him In old shabby clothes something wrong about this picture

7. Dutty Sasha and her so call fren them a walk out on people in a party if them ever know how much thing Sasha chat them say but a lef her to Trisha…

8. A so she chat say Tamara nasty and bad mind sell pussy and say the man weh dead ( my cheap)give her aids

9. A no nothing if Sasha chat Tamara cause me hear Tamara a sandy bar a chat say Sasha dash weh belly..lol and she also say Sasha always a send go Jamaica fi antibiotic
    And the reason why Sasha no wear shorts a because she full a soar and fungus from the bleaching

10. Glen do her bad and she tek up one next one weh a do her worse a her fren tell me.
    Sasha a man clown lol no time..
    The boy weh work a the restaurant the amount a time she go ketch him and other woman