GOOD BODY VS OLD BADDIE- TWINNY VS JETSET

twinny-Optimized
ANGELLA-Optimized

Metty yuh nuh hear seh Angela box dung Twinny wah day yah? Mi hear seh Twinny did ah five it to Angela pon di phone wid smaddy and di p erson go put Twinny pon voicemail and Angela hear everything twinny seh bout har and how she ago spit inna gella face when she see har. So mi hear seh Melo drive Angela to Twinny yard and Angela gi har a box!!

From my understanding Twinny vex tru Angela tell har fi pay toll fi some dance dem did ah go and Angela did ago buy gas and pay fi di driva go in ah di dance….

But ah long time Twinny stay so… she cheap with a difference Metty… Twinny cheapness cyaaaah dun!!!!

0 thoughts on “GOOD BODY VS OLD BADDIE- TWINNY VS JETSET

1. Lmfaoooo all a dem dance hall woman a beggars. Beg f**k, beg ride, beg drink, beg food, BORROW CLOTHES,SHOES AND MONEY

1. A weh do dem two ole rangatan yah and mello yuh shoulda know betta than than feh tek yuh madda ova deh yuh nuh she a get ole

2. Met a natural Vs FAKE BODY ! The old lady win. Plastic can’t wrinkle so that shit no count. So the plastic body one VOID!!

3. Oh let me add , that young gal self esteem must be veryyyyyyy veryyyyyyyyyyyyyyyy low for her to be comparing her looks after all the body work an all to that much older lady. Wow. Woman compare yourself to people younger no a woman that could be ur mother if not grandmother

4. suh nuh of these people drive or own a car ??…. well Angel is a older woman so I can understand if she don’t drive… but di twinny she weh wear the most designer shoes, clothes and purse have to look/beg ride fi guh a party…… NEW YEAR BUT DI SAME OLD SHIT !!!!!!!!

1. NY is expensive period… However if you live within your means you can most def survive. Twinny on the other hand should not be seen walking ANYWHERE. Her body cost how much 1000’s and she don’t have a car fi sidong in??? Mi really naw understand how people brain work more time…. all this hype and you don’t own shit in America… Typical uptown story

5. Twinny have Porsha truck from how long and tru she so friggin cheap she refuse fi insure/fix (mi fi get ah which 1 needed) so it park up from how long. Metters Twinny cheap with a difference!!!!! Don’t let the designer labels fool yuh!

1. Caa fool nobody cause the whole a dem she get wit har five finger discount thieving ass self whey mi waa know so old ass Angela can lift up har hand dem but most importantly twinny a waa did rong ur plastic did freeze up meck u couldn’t even move r bax har back kmft

6. Twinny drives a Porshe,and don’t know if she still have it. But Jetset is not a punk, and Twinny is a big coward, nuh gal cant come a my house come violate me, any puci test my door a murdaaaa Velma save Twinny nuff time when Shoshona wanted to beat her, old and young beat Twinny, God bless when she win a fight.

7. Porsche and no ins something is wrong here and let me say dis dem don’t even have medical ins and a fight over toll money

8. ahh the tolls keep rising. there will be a time when people nah go be able fi afford fi exit or enter NY city.

9. Come on the toll is under $10 each way and if Twinny had a problem she should of talked ahead of Gela not behind her……honestly. Gela paid everything else so really cheap a$$ well let me rephrase as her baxide was well costly. Cheap skate Twinny should have paid the toll and humble herself.

Dogg Leech is that you in your regular bar position

1. Ah nuh everybody mek fi drive… Gela can gwan… if she neva get a license from long time it dont make no sense she go fi 1 now. Melo nuh have nooo problem drive har round.

1. But Gela a nuh bad gal either she bark more than how she bite look pon all the cut pon Gela dem need feh guh sedung two ole terbit dem

10. Twinny have the same mentality like her friend Simone. Dem neva have money yet and always want people send their money. Neva wah buy gas or pay toll is something weh both a dem keep up all the time.

11. Me would really like fi see angela beat smaddy who is not a lilly Pitney bc ongle beating me know angela do is pon dance floor wig cup pon har head top. Wonder if a promotion dem a look for the upcoming dance after date and venue change and all these things

12. Twinny yuh luuu causen sey a regular ting that unuh do when unuh a guh dance. When Stacey whey get dip was here a same ting dem use to duh, only ting is dat she use to get red before shi drive and she and Gela use to cuss ova dat. Gela fraid fi drive, Junior use to teach her and shi neva was interested. Twinny everybody know sey yuh is cheap and is a tief. People Gela can fight inna har very old age. Shi nuh back from gal or man. Twinny u wrong pan dis one causen sey yuh and Gela a roll long time suh if yuh did feel some type a way yuh shud have addressed Gela to her face and not talk behind her back. Dats why yuh is a beating stick cuz yuh love chat bout people behind dem back. All of unuh a friend enemy. Gela the only friends yuh have is Gwenny, Tina and the other lady with the low haircut whey use to live a Philly (cannot remember her name).

13. Do f**k with Gela. I remember one time I went to one of her boat ride party full a vibes (sweet) and some girls from Brooklyn want to fight her. After the boat ride done, One gal her mother and friends try rush Gela and she pull a big knife pan them the gal and her crew back off so fast . I laugh till I nearly pass out. From that day I like this woman Angella. I will always support her party them all the others are fake.

14. Dutty plastic ugly gal twinny go bathe you always look oily and duttty! All that fake shit you a wear and can pay toll bitch stay a you yard then and stop walk round n beg people begisha! Bitch always looking hungry and thirsty in the club bout beg you $5 bitch you should a save you breast belly and batty money fi toll drink and food lmao

15. den if twinny mean/cheap to har twin, wat unnu expect…when the twinn was in jail up yah..opal not even take her calls….

16. but ow twinny manige fi guh argue wid har granny dat bo rite ooooooooo :nohope: an angela fi guh jail fi put har han dem pon di minor :hammer

17. ANGELLA TO OLD @THE true SHE NEED FI GO SEEK GOD FI TRUE AND STOP GWAN LIKE SHE A YOUNG GAL INNA HER 20’S BOUT SHE AGO BOX GAL AND MINE ONE OF HER MUSCLE JOINTS GIVE OUT PAN HAR LOL AND THE OTHER GAL A WORTHLESS GAL AND SELFISH TO AND STINK LIKE YOU A WEAR ALL THESE BASHY CLOTHES AND CAHH PAY TOLL UNO FI TAN A UNO YARD AND UNO A DI HYPEST TING AND CAHH PAY LIKKLE TOLL SHAME ON THE 2 A THEM USELESS WOMEN BUT IF I HAD TO CHOOSE WHO LOOK BETTA I MUST SAY ANGELLA FI OLE WOMAN U A BEAT THEM BAD

18. All Angela nuh fi chat!! Every where she go di first ting she do is eat and pack plate fi tek home. She, Tina and Joy eat every where dem go. Dutty gal do dem ting deh!!

Leave a Reply to BBC Cancel reply