Met this big woman real man crep bottom and shoe lace come from foreign and come a jamaica a war me friend over her baby father wey no want her the man live wid har and she a war young gyal over him she name vivia porter pon facebook , every week the man sen me friend a western union and him jus na leave mi fren alone and me friend a keep her dance july and the man a fly in, this big worm stay bad woman kelly a run har foot red. Vivia have a man clown step daughter mi soon send in fi har file family of man tetes.
Senda a wah u have to gain u come a buy out di ppl dem tory eeh …looking at ting 1 an ting 2 Mi waan si ting 3 weh Dem a fight ova…an u ting 4 go hold a corna u life miserable baddddd.
At this point I would call the accused “man in di middle” to the stand, sir how do you plea to these charges leveled against you.
Man:not guilty your honor.
Wife:Objection
Mate:Overruled.
Unno to bad cause matey deh pon fleek and wifey….well no words no come to mind.
Which part of the matey pon fleek???? U blind or something 2milk 2sugars? ??
Go pon vivia page u see the man. Lol.. it first me look pon. But sender send the worst pic a the wife. So whats ur friend fb page
People is so f**ing idle yow , thats my aunt
dah friend yah a idiot cuz it look like a mash she want mash up Fi har friend life kmft,mi nuh want nuh friend like dat at all
What is your name on fb vivia what?
The sender is the young tekka!
Dis luk suspicious to me. Like a d side chick sen I d pic & a gwaan like a fren. But hear dis, d side chick ugly nuh bbc Luk gud pon har face ppl. Sen fi har name come mek we pull up fi har file. Supn bout da story ya nuh right a raas
Met weh u deh? Come preside over da court ya