A true him talking. The whole a dem chat one another. Shorty spenda you need to let you friend Dougie get a fake pussy from China fi you. The amount a man that f**k you out and duck you is a shame. You have no walls left none. Unno is very stupid. legal or illegal people have a right to enjoy themselves at them own expense. Shorty you is too tuff nuff and you pussy done out.You a style people and yet you same one chat and class dem. Dougie you is the next one. Mouth stink like shit and not to mention Omariesha Platinum the biggest undercover battyman..stop going both ways…memba you f**k my friend and she say you whine on her finger and say you just freaky..GQ you is f**king annoying and too showoff but you a talk truth on this one.
REAL BATTY MAN BIG BATTY MAN TOO.. BIG PUSSY DWIGHT U ALWAYS A THROW SHADES BATTY BOY YUH SOON GONE A PRISON FI DI THIEFING U A DO… SUCK HOOD BOY, ALWAYS A THROW SHADES PON PEOPLE THRU U CAH GO PON A PLANE GWAN ENJOY THE LOCAL PLACES LMAOOOO…. DEM WILL KNOW WAH FI DO WID U SOON
Dutty bad mind Dwight. All a unno a one in the same. Tru oshe h start par with bobby Mek har boost you. Why you always a try curse dougie on the side. A your old friend, neighbor, and clutching friend. How about Omar, same thing. Dem move one and get jobs, all of a Chinese made clothes den a wear why you care? Weh you Eva buy other than argument? Me tired of it now. You start hang with jail bird and bex with your old batty man friend dem bc them legal in America? What’s the problem? Gwan and marry a man a get your papers too or is it your wrap sheet like bobbet what’s preventing any progress?
Doughie really need to go to the dentist. Omg. I don’t whybis mouth is so stink. It seems like he stay licking batty and don’t brush his teeth or all is teeth are rotten. I like gq. He’s a real bitch . Mi want him rub out Doughie pan pink wall.
Smaddy soon f**k ur ass up gq the ppl dem tiad a yuh miss muma lashy everyday u get up a cuss an a shade ppl like u better than everybody who the f**k are u.. u can’t even buy nothing ur wearing from the stores u hyping on ppl over all u do is walk an thief in America fi a living .. no use to society we tiad a yuh suck hood gq the time u get up a cuss ppl bout them papers u go buy a marriage and get urs since u so hurt bloodclaat
What is he saying??? Stupid much! Be a more productive human being. Talking about brands everyday is whack af
All choir all crowd come here nowwww Douglass answer him
A true him talking. The whole a dem chat one another. Shorty spenda you need to let you friend Dougie get a fake pussy from China fi you. The amount a man that f**k you out and duck you is a shame. You have no walls left none. Unno is very stupid. legal or illegal people have a right to enjoy themselves at them own expense. Shorty you is too tuff nuff and you pussy done out.You a style people and yet you same one chat and class dem. Dougie you is the next one. Mouth stink like shit and not to mention Omariesha Platinum the biggest undercover battyman..stop going both ways…memba you f**k my friend and she say you whine on her finger and say you just freaky..GQ you is f**king annoying and too showoff but you a talk truth on this one.
Ooh dah Bwoy yah cussy cussy suh maaaan
He has beef with someone! That’s what he is saying. Please stop acting f**king clueless! Answer Doughie……..murderrrrrrrrrr
Pulling my chair up, front row seat
Constantly seeking attention. Boy bye.
REAL BATTY MAN BIG BATTY MAN TOO.. BIG PUSSY DWIGHT U ALWAYS A THROW SHADES BATTY BOY YUH SOON GONE A PRISON FI DI THIEFING U A DO… SUCK HOOD BOY, ALWAYS A THROW SHADES PON PEOPLE THRU U CAH GO PON A PLANE GWAN ENJOY THE LOCAL PLACES LMAOOOO…. DEM WILL KNOW WAH FI DO WID U SOON
Yes, name must call, Mrs.Twitter Fingers, that’s how real bad gyal body people Sir/Ma’am!
A who teck wey him man a Florida meck momma flashy soh angry
Uno sure him is a boy,omg
Dutty bad mind Dwight. All a unno a one in the same. Tru oshe h start par with bobby Mek har boost you. Why you always a try curse dougie on the side. A your old friend, neighbor, and clutching friend. How about Omar, same thing. Dem move one and get jobs, all of a Chinese made clothes den a wear why you care? Weh you Eva buy other than argument? Me tired of it now. You start hang with jail bird and bex with your old batty man friend dem bc them legal in America? What’s the problem? Gwan and marry a man a get your papers too or is it your wrap sheet like bobbet what’s preventing any progress?
Gq a real fish fe real … dougie mouth stink like a ten day cabbage water
His acting like a Mrs.Bitch
They forgot to filter…. all a dem look disgusting ….yuckkkk
https://www.instagram.com/p/BWYL6Ish3sh/?taken-by=yankeemichelleswagqueen
At least Robbas dont look so porridge-y
Swipe left for the lumpiness, pic with the three of them
Doughie really need to go to the dentist. Omg. I don’t whybis mouth is so stink. It seems like he stay licking batty and don’t brush his teeth or all is teeth are rotten. I like gq. He’s a real bitch . Mi want him rub out Doughie pan pink wall.
Him noh have papers, really, and hype soh wow
Wah doggie do him an always a shade DOUGIE
So the f**k box a who man or woman since the rest a men? Can’t wait dis tea well HOTTT
Smaddy soon f**k ur ass up gq the ppl dem tiad a yuh miss muma lashy everyday u get up a cuss an a shade ppl like u better than everybody who the f**k are u.. u can’t even buy nothing ur wearing from the stores u hyping on ppl over all u do is walk an thief in America fi a living .. no use to society we tiad a yuh suck hood gq the time u get up a cuss ppl bout them papers u go buy a marriage and get urs since u so hurt bloodclaat