SADIKI PUT OUT SHAVEL? NO MON

Met what a wayyy sadeki put out shavel so she posted on fb d oda day n seh theres no place like home… dulcie tek har back in now fast forward to today weh dem use to live is no longer their home … shavel di likkle bwoy di muma and di poor likkle baby kotch round a 214 weh fullla man like is a prison yard dem carelessss bad

20 thoughts on “SADIKI PUT OUT SHAVEL? NO MON

1. Good fi har rass she too hype and think di man did ago wife har ass.. gal wah hype fi have dem money and place fi live.. the way she love war over sadiki, mi think she woulda comfortable bad young gal wid 3 pitney and no weh fi live.. f**ker u go to the shelter

2. All the excitement over the man, all the fight she fight an galang, it was just a matter of time before the man got SICK of it. Who is he with now? I bet it’s a calm non fussy chick. Good luck Sadoki you never hear the saying “don’t put your dick in crazy” but you go breed CRAZY TWICE. X2. Good luck she will be a pest in your life forever.

3. Lmfaooooo this funny shavel too hype u mek sadiki breed yuh 2 different time an u haffi hide belly till baby born not even a shower him give you gal life sad eeh

4. DEH FOREIGN TOO DAM LONG FI NUH HAVE NOTHING BUT SUM BABIES 2 SHOW. TO BE BROWN N HAVE FACE NUH MEK IT AH BOARD. GYAL HAFFI HAV SUBSTANCE… ABBBAYYY GET TRICKED SHAVEL F**KA UH

5. ABBAY F**KA GET WEH DI DUCK GET…. DEH FOREIGN TOO DEM LONG & ALL UH HAFFI SHOW AH BABIES. HYPE LIFE NEVA PAYOFF. LIFE IS WHAT UH MAKE IT URS COMING LIKE AH EMPTY WISHING WELL….UH COULDA BROWN & HAVE FACE DAT WON’T MEK HIM STAY IDIOT. GYAL MUS HAV SUBSTANCE

6. A people like the sender I’m afraid of cause shavel home with her family how sadeki gon put her out with their young baby? stop making up shit and spreading rumors nothing at all don’t add up this is pure madness

7. Shavel been really quiet for a while now if u gonna post pics and hype bout baby daddy make sure the man rate u and really wanna settle with u and his kids.. further more any man that wants and love his woman would throw her a shower me nah look

8. Probably she back home now but him put her out when she did a breed mi know for a fact har madda tell somebody n dem did inna di hair stop pon white plains road a chat… she might be home now but him did put her out

9. Something is wrong with us. Mr white is a known no good man who is an alleged thief and murderer. Not too long ago he had to run to Jamaica and hide. Then he had 2 women in a public war over his Lilkkle hood. He has never provided for for his children, then puts out a pregnant woman and we blame her? No matter how hype the browning is we can not condone his actions. Shame on you for cheering him on.

10. Shame on them for making him feel like somebody and further more shavel know exactly what he was from day one bcaz wen she pick him up he was married wid a wife and kid she get exactly wat she deserve too hype man and hype over the wrong shyt