GUESS WHO?

0 thoughts on “GUESS WHO?

1. GOOD MONDAY MORNING MET,,,,,,,,,,,,,,,,,, ITS HAPPLE FOREHEAD THAT LOOKS LIKE JET BLUE LANDING STRIP. AND HER CHICKEN FOOT IN DI PEOPLE DEM TEEFING ATTIRE. WHAT ARE YOU TRYING TO SHOW US SENDER

1. @Heiniken from whey day mi notice how yuh goingz on very badly in here.
      @Yeppie you is aneda one, no sah mi cannot wid unuh inna this beautiful Monday morning :hoax2
      :hoax2

2. happle look old like she a 50 year old.. met you know the old woman dem weh have young gal body and old woman face.. dress young but di age inna dem face? happle remind me a dem ppl deh is like happle put more bleaching cream on the bottom part of knee dem cause the bottom part a come but the middle top part.. I doe know rasta :tkp

3. Helloooooo apple :ngakak :malu :ngakak promotion jay party comeing up dwl cho rasssss big up met and har ,, bloggers dem pow pow powwwwwwwwww

4. uno a sen fi she go get more botox,pore happle,happle how u look so mi have fi zoom in real good fi see sey a u,no sah a How look like crack head try put together,J IKON HOW U MEK U BABYMADA COME A ROAD LOOK SO CHEAP MAD LOOKIG WEY THE IKON MONEY DEY.HAPPLE SELL 1 OF MANY BAGS U HAVE AND BUY SOME NICE CLOTHES,NO SAH MI NEED A FASHION POLICE.

5. Mi did tink a one throw-back pic of her, whey di 32″ center part weave n fandangles. All har hype missing from dis here pic

1. Why yuh outta orda suh? Since you mention di hairline mek mi move to di farrhid. Her madda shudda tie a big board cross di farrhid like di arawaks. So it cudda flat and tough, an serve har well in di event of a tonahawk attack.

6. Maybe she ran out of clean clothes and decide fe borrow one ah ar dawta romper playsuits *something we’ve all done before*

7. you know there was a fight with her and her crew against cock up (shellyann huff huff sister)and her family and friend dem they also beat up christine and threw apple bag and sneakers in the street all this happen in shelly ann party……….

8. OK KKKKKKKKKKKKKKKKKK. SO SHE AH SHOW THEM NOW SEH SHE INNAH SNEAKASS AND HAR ONESIE HAIR TIED UP AND SHE READY FI ROUND 2… BUT MEMBER HAPPLE YOU CANT FIGHT…THE ONLY THING YOU AND MAYWEATHER HAVE IN COMMAN IS ILLITERACY.. BUT HE WILL KNOCK SOMEONE THE F**K OUUTTTTT,

Leave a Reply to KingJames Cancel reply