GULLY BOP’S RELATIONSHIP MYSTERY

This is getting weirder and weirder by the minute. So she was put in his life by her man to pretend to be with him and pimp him or nah. If so, where was he when Gullybop 2 teeth and tongue was in her mouth?
SHAUNACOUSIN2-Optimized
SHAUNACOUSIN-Optimized

0 thoughts on “GULLY BOP’S RELATIONSHIP MYSTERY

1. Shauna wey baby Bop deh? yuh think wi figet yuh sleep with GB fi hype now you want ppl think it neva happen chile please you know you made love to Gully Bop!!!

2. So that explains why she neva did want him tongue ar dung and why she also kept wiping off her mouth…I can only assume seh Gully Bop was in on this as well..WOW!!..smh lololol!!!

3. Gully Bop need to write a song about Shauna name cocky specialist causz wen GullyBop tek off him pants and the busen along wid di rotten cocky drop out shi neva run shi stan up and embrace it real specialist dat!!

4. So di belly a nuh fi gully bop den? So a real real jacket gully bop get?. Den a what kind a man DAT sit down and mek next man with no teeth a kiss kiss up him woman.. A mussi one battyman..