GUYANESE PINKWALLER A TALK DI TINGS (ALKALINE KREW)

Hi met,
i’m from guyana, living in uk. and i love your gossip site…this is a real pleasure to know more about your culture and your stories are really funny…i sure have a good laugh the way Jamaican people commenting…But for myself, i didn’t intend to involve in any kind of mix up but this time, i have to override my own rules cause YOUR JAMAICAN MEN ARE TOO NUFF ENUH! Di man is one of toppa top jamaican producer inna dancehall ah yuh yaad…him recently started to follow one of my fellow guyanese pretty gyal pon ig and kind of liking every pics di gyal weh a post but none of those weh di gyal man ova deh and di pickney dem too…I know cause i’m following di producer and i could see any of him moves…this is not the interesting part…The girl weh did a fallow him too, started to behave strangely…i came to find by one of my friends who knows her as well that di producer a offer di gyal all sort a tings to left him man…cause according to him…him boring ass doesn’t suit this pretty girl…She recently post on ig (ashleylopesk) a quote: i ‘m not for everyone…maybe she was adressing di supa producer to tell him that she cyaa play dat game enuh! Since two or three days, di two a dem stop follow each other pon ig and it seems that di gyal cuss him out for misbehaving wid har…keep an open eye on him..yuh might soonly find who is di men since dem pon pinkwall everyday a come see what down a road…inna Alkaline circle dem.

She recently posted a pic wid har man on their anniversary saying that she’ll always choose him and di numba of following of di producer weh bout 673 down immediately by one…he follows and unfollows most of the time but dis one particularly ketch meh attention. Di numba of followers might tell you who dis ole story is about.

5 thoughts on “GUYANESE PINKWALLER A TALK DI TINGS (ALKALINE KREW)

1. Jamaican men dont care if u have a man they just want to fck a pretty girl, so sad and frightened, glad she shut him down. Dem looove married woman and brag bout it like crosses nah guh follow dem an dem pickney.

1. I sent it for those who care…if you don’t…plenty of other topics here…feel free to just pass by.

2. Seriously!!! As long as it’s not Alkaline I don’t give a f#@k. Gyal ah watch next Gyal crotches.

3. I hate when woman frighten fi man. A man will say and do anything to get in them draws. Do he really want her? Probably not. Your friend had to entertain some of his loose arguments for him to be so bold.