GWAAN CHOO TWINNY…AH FULL TIME

twinny
YES TWINNY OO………YUH BOOED UP OO…MAN OWN YUH RIGHT UP IN AMERRYKAH MORE DAN ONE TIME………(aldoe dis is after many years a people man tekking) GWAAN CHOO INA FARRIN YAH TWINNY BUT NO MORE UP CLOSE SELFIE WID DI MAN PLEASE…DUS EASE BACK A LITTLE BECAUSE MI NUH SUH SURE HEF IS A GOLD TEET DAT BUT IN THE EVENT IS IT………..YUH AGE NUH GET A SPIN WID IT…IT SHOW UP DI WHOLE A FI YUH AGE AND DIM WHEY FI HIM AGE…

0 thoughts on “GWAAN CHOO TWINNY…AH FULL TIME

1. Him look young & fresh . Yes twinny own up u strong body man with braids no old boy to your ting a don’t blame u stiff hood u say.

2. Har face kinda hard Fi look pon.. Can’t really tell who a d man inna the pic on the right..
    Anyways everybody needs love

3. I’m glad she has someone because all of the 2014 parties I see her in she’s always by herself so it’s good that she has someone now… but I do want to say that I hope she left from bleaching because it doesn’t look good so I hope she stopped it and left it alone…

4. Twinny seh wid all weh ah gwaan….2015 Valentines Day nah ketch har ah share man. :ngakak Yuh owna Boo tuh yuh ting Twinny. Di camera seh fi tan suh back outta di lens doe..:travel

5. I love the twinny dem… she make Tina dutty dutty head hurt her. She my favorite girl of NY coming from your Cali girls dem

6. Nice Twinny! “Mek dem big woman know seh ah suh it fi go, settle down”. If you’re even out at night’s naked they can’t say a word. Don’t be like some of the big woman dem (45 and over) a jump from c***** to c***** the men can’t stay, with them, dem f*** out all about. Do your thing.

7. The only thing I want to know is..when u did all thay work on u body,, why didn’t u let the doctor look into doing some work on the face

8. Gwan ya mi gal everybody need love from the young to the old I am happy for u bit my girl try keep this one and stop f**k people man

Leave a Reply to this nuh real Cancel reply