Sandra Lee yuh days dem done mumma
Yuh did always have a scary look lol
An De bleaching mash up yuh skin bad
From longtime De whole ah yuh skin bust up
But ppl accept cause ah you ah De original scare dem
Lmaoooooooooo lmaoooooooooo lmaoooooooooo
Sandra Lee, you a SCARE me. You young dancehall bleachers take note. I am yet to see one a dem dancehall dinosaurs whe age gracefully. Di whole a dem look like nite of di living dead.
Why Nadje come to mi mind, dem already faava when Sandra Lee did younger
Shame, shame, shame
You know I feel sorry for her. Sandra Lee one thing though your looks stay the same. @Ty I have VHS of nineties dances in storeage. Den time deh Sandra Lee use to love skin out.
What happen to Dawn and Pappa T Lexus? Him did have a unibrow also.
gurl bye! some people stay doing nuff
is that really sandra lee???
Sandra Lee yuh days dem done mumma
Yuh did always have a scary look lol
An De bleaching mash up yuh skin bad
From longtime De whole ah yuh skin bust up
But ppl accept cause ah you ah De original scare dem
Lmaoooooooooo lmaoooooooooo lmaoooooooooo
She look like Sandra Lee,and she also look like she crawl out a di grave yard and reach a di dance and say who,di living nah more dan me
Wah cudda possessed dis big ole rassclaat ooman fi duh har face suh? Smfh.
Cruella Daville?
Sandra Lee, you a SCARE me. You young dancehall bleachers take note. I am yet to see one a dem dancehall dinosaurs whe age gracefully. Di whole a dem look like nite of di living dead.
Why Nadje come to mi mind, dem already faava when Sandra Lee did younger
Shame, shame, shame
She tough, ugly and haaad like Oracabessa ole yam, she fava unicorn.
All she need now is her horn in the middle. :2thumbup
Ewwww, what the f**k. Man f**k she? Wow
:mewek no words
I remember her from Dancehall Videos back in the 90’s those infamous unibrows
Does anyone have any idea as to how old she is, I am wondering because she looks like she’s in her 50’s…… :cystg
Well at least she shave off the beard fi this occassion.
omg at first look i said to myself is dis sandra lee
:cystg :siul :malu2
You know I feel sorry for her. Sandra Lee one thing though your looks stay the same. @Ty I have VHS of nineties dances in storeage. Den time deh Sandra Lee use to love skin out.
What happen to Dawn and Pappa T Lexus? Him did have a unibrow also.
har body look like car crash!!
Dis ooman nuh fi leff har yawd unless she wearing a hijab and a niqab.
pre the bredda head back.. lol..
Dah head back fava a pack of franks
head back fava a pack of franks lol!!!!
So a which dance this Sandra Lee deh.
Anybody know which dance this.
She look like she eats babies
By the Looks of this pic this lady put her make-up on in the dark! LOL Str8888t CLOWN! KMT
OMG!!!!
OMG!!!