Post dis fi me deh…Hide me Id deh. .me seh me meet dis nice sexy body boy a one party few months a back and me and him start link…di boy tell me how him single and thing.me and and di boy f@ck bou 2 or 3 time and di boy can f@ck good. .But me notice seh certain time me call him me cah get him…Anyways him come link me and never lock back him phone and me go fass…me shock to r*ss how di boy a do road hard..me seh me just save couple a di message dem and send dem to some a di woman dem
Ur sick . Seek help. Can bet is not nuh DECENT LOOKING citizen yu pick up .. goodly some bleach face, Naav nuh behavior tattoo face johncrow but yet u want him to be Denzel. Lady, GO SIDUNG.
NO U BLIND, DEM NO USE NOO PROTECTION. U NO HEAR OF ALMOST MISSED PERIOD AN YEAST INFECTION MAN SHE DA LOOK FI HERSELF. AN GONE EENA MAN PHONEE..BEFORE U HOLD U FCK AN GWAN..WUSS IF HE CAN FCK. WA U FEEL like
boy oh boy when people mind close and nuh have no sense it is a hell of a thing. you people that commented I can see uno really a knuckled head. I think the purpose of this lady posting is make others aware how awful, lie and evil men can be, why uno a find fault and call the lady names, boy of boy uno really retarded sometimes. Sender let them stay this is how uneducated people with no sense behave. For me I won’t bash you, I will say thanks for helping us the sensible females how men stay and thanks for the reminder.
What should we do with this information?
Ur sick . Seek help. Can bet is not nuh DECENT LOOKING citizen yu pick up .. goodly some bleach face, Naav nuh behavior tattoo face johncrow but yet u want him to be Denzel. Lady, GO SIDUNG.
This bwoy sound like an insecure gal clown, I hope you used condoms.
NO U BLIND, DEM NO USE NOO PROTECTION. U NO HEAR OF ALMOST MISSED PERIOD AN YEAST INFECTION MAN SHE DA LOOK FI HERSELF. AN GONE EENA MAN PHONEE..BEFORE U HOLD U FCK AN GWAN..WUSS IF HE CAN FCK. WA U FEEL like
Some man not supposed to be getting NO PUZZY but it seems like them getting an over abundance from these yagga head man clowns
A good, yuh lub search too much.
boy oh boy when people mind close and nuh have no sense it is a hell of a thing. you people that commented I can see uno really a knuckled head. I think the purpose of this lady posting is make others aware how awful, lie and evil men can be, why uno a find fault and call the lady names, boy of boy uno really retarded sometimes. Sender let them stay this is how uneducated people with no sense behave. For me I won’t bash you, I will say thanks for helping us the sensible females how men stay and thanks for the reminder.