HAWAIIAN TRIP SENDS ONLOOKER INTO A TAILSPIN

nasty4-Optimized
nasty shana kay who left nyc come clean up philly with her i***d hole, you nuh see say you need help. you cant keep friends just like you cant keep a man. the amount of man you tek and all now not even a (Edited) you get, the amount of man you freak out and lick out dem batty and gal p**y you suck you should at least have a social in america. you nah get no younger, and no man nuh want nuh whore fi dem wife. you always a preach bout yu happy, happy about what? to be a next dancehall mattress that nobody want. you run go hawaii the other day. i wonder which man you carry guh freak out fi trip or which drugs you had to swallow to get a trip.old nasty germs and love gwan like yu a summady. yu need to set an example fi your d****. get a job, an education and a career, you think blowing balloons a guh get yu anywhere

0 thoughts on “HAWAIIAN TRIP SENDS ONLOOKER INTO A TAILSPIN

1. I always wonder why it is when guys wear name brand belts they have to show off the buckle so everyone can see it’s name brand…neva si come si

1. Wen senda seh she caam continue blow ballon fi a living mi tink it was a cute way of saying she a sick #$ck. So mi seh no she can’t. Then mi tink maybe she is a clown at kids party. Den mi seh nutten nuh wrong wid dat. Dem mi memba fr har FB page seh she plan party, bbyshower etc.

2. First of all. Mr Kemar Diamond was a Mafia wannabe. From di man dem get suck off him change him name to Diamond and start hang wid everybaddie. Di gal dem a fool fi sleep wid dis brukk Alli Babba wananbe. dat beard look stick. Him look evrybodyy and teck eveything.Clown please stay out a mi Dm and Inbox. cause you always a act desparate and now you prove it.
    Shauna is a Actress stop meck she fool unuh like she a live good life. She rent cars and she pay rent. She never owned neither.All these years of being a sucka/Fukka gal you think she would make those 2 necessities her priority. Instead she buy di teefing clothes and a show off pon harself. Shauna you fren dem a NY tyadd fi you come ova deh a barrow dem clothes and nah bring it back. Shauna plane tickets do not cost her ova $150. Her cousin Cash is a Travel Agaent so she gets deals and Buddy passses,It’s called the act of Illusion. She nah spend no $$$. Call me dumb but mi think you need Passport fi go Hawaii??? Mi neva know Fake Id can get u there. Gwann live you life yah Shauna Mi grudge yo0u.lmao. You shoulda have 10 green card by now di mount a money man you F**ck. Is ppl like you Buju sing di deportee song fah. You really deh yah and a waste time wid no abiding city. all you have is a closet full a clothes and shoes and the years you ina America.

3. Me an har used to go Kingston Technical. From dem days she bad, used to drive all har mam car come a school. When cut an curl a wear, fi har eva do. She did have visa and used to hype pon we bout har foreing dis and dat. And tell wi how much dance she go. Dem time deh mi grudge har cuz my hair di natural and mi cudnt go no weh. One time a gal cuss har and seh har ole come in like jamrock big and famous. Lol. Fr school dem talk bout har tekkings. Big up mi parents fo keep mi innocent.

4. Unuh sure she did deh Hawaii. someone that has been there please come confirm any of the landmarks in di pic. please make sure she did not copy and paste or did a Apple or Sweets and Dolly trip to nowhere but a Hotel room ina another state Lmao. Di way Shauna mixup and teef she neava last a full year innay stets she goes to. She always a setup di man dem fi dem package get swipe afta dem pay har fi callect it. She always a smile ina di gal dem face and a teck dem man unda di quiet. She any evry baddie a fren juss chu she look di ppl dem things fi barrow she run go fren dem.
    Shauna you pay back Keisha Gangsta yet ?? i heard she was gonna knock you out bout you a duck di gal afta you owe har. you pay back Cash yet? you owna cousin weh always a help you out you conn wah day. after Cash gi you har money fi get Iphone deal she end up wid Nophone. and you stop answa you phone. unuh start chat back yet?
    Kodos to Jigga, he was the only man you couldn’t clown out and he had you weak unda him treatment. i guess him size did fit you hole but he was not wifeing you. Not even look him look pan you now. Keisha Gangster mi a wanda if is jealous you get jealous cause you was Jigga’s main squeeze . Did you give him di run dung pan Shauna file meck him splurt so fass?.

1. When yuh did tell one ah dem wa day seh the people dem ah grow tirerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddd ah dem, I could only imagine the frustration in ya voice and the look on your face :hammer

1. No she nuh portie. She go Hawaii it all ova harbFb page. Har trip tun up. Hula dancing. Jet ski riding. Dinner. Bare tings but no man inna di pic. A mussi di senda man she run off wid. A KT she used to go. She an Sabrina Classic was big fren, dem mash up now.

1. When dem ah tek people man discreetly, the man cannot be in any of the pics cause that is solid incriminating evidence against him, but even if that be the case..the man smart enough fe know seh side gal dem naah huh trap nor trick him fe duh nutten fe mash up him life wid wife(y) n’ kids…the life of a side chick sticky baaad!! :ngakak

5. FYI Hawaii is part of the United States. If you are coming from within the United States you don’t need a passport. Hawaii is our 50th State

1. Google.com have tghe answer to everything. Mi wah see how much a unuh dancehale Tete know about the 52 States and what restrictions we have if any. Whohoo. YOu passed this lesson in Geography today.
      Big up Keisha Jaquar that went there to let yall know Hawaii existed now everybody gonna run go there. Lava burn hot memba dat. Btw, The Chinese looking folks (Hawaiians) out there is not a fan of toasted color negroes. So please don’t all run out there and embarass us.
      :ngakak :ngakak Tootles..

1. Suckaton, I’m almost certain that everyone ah wi on ya can afford to vacay in Hawaii, but being as there are responsibilities such as work, bills, family life, school, bills, bills n’ more bills, people cannot just pick up suh ah guh pa vacay…ano suh it work mummy….

6. This was nasty dinky cook-out, plz bout hawaii. this was at kidd spot down there by Wayne st….. Kamar and him fren dem a whore. him probably a f**k har or did already. Kamar and him fren dem bruk nuh f**k…..lmao

7. Sender is it Ur man that took her on this trip.. This sounds very personal my dear.. Met knows bullshit when she sees it. This title is very fitting

8. Nasty suckaton it is 50 states hoe .. Di time u tek a watch a next gal hole go bade your f**king kids dem ,your kids are dirty.

1. u really renk fe call up children name in a u hairy buddy mout. go and scuba dive back into u bloodclaat mumma deep sea pussey and go rebirth u self u stink cunt u

2. You hear how she come up yah a talk bout ppl kids dirty. And she is the main one traveling from state to state wid har kids and clothes always in overnight bag. Clean clothes and no shower cause unuh change on the go.
      Shauna go do a reevaluation pon u Pum pum. Mi sure know seh ur sickness no juss disappear so. Matta a fact, i believe you were informed of ur informed of ur timre limit, why you vacationing so you won’t have no regrets. It too late fi pretend you dunn f**k up you life already. go and Repent. i only feel sorry for you 2 babies.Men ano everyhing weh look good is good..

9. I do not have any kids you know. PPl like Shauna meck me no wah none. If mi affi get up everyday and dress dem up fi showoff. I’d rather spare society such dis honor. My kids will be very educated, Clean and always understands a Child’s place. No kimbowing and brukk it dung would go on in my household.you can’t have your kids thinking they are adults nowadays. Please see met post up top with the 11 y/o. Children live what they learn………….
    How much male frens can mommy have soo. Duty bungle go claen up unuh porn star life and come betta.. My 7-10 child will not have FB or insatgram. Social media should not be parenting your child while you are in the next room slurping. DHS soon come a unuh yaad based on what yall kids be saying and showing on socail media making yall look so unfit. Now as you were Big bad computer wolf.

1. Well, if mom is slurping on a freezie from QT gas station, then she can slurp as much and as loud as she wants cause those drinks are refreshing and delicious…

1. Cash is a teckka too. Di only difference is that she pay fi get fi har buddy dem. shauna callect sometime. but Cash always a Pay. Look who Cash own up as har man. Eric weh no stop look gal right ina har face. Mi couldn’t deh wid no man weh have ova 15 pickni and nah look pan dem. BUt him Buddy reach di neva ending tunnel so Cash no care. CAsh mi nah lie even tho mi now is ur mom place a emphasis on ur kids excelling in school. She always has them while you at broad street a police Eric ding dong. That is the only credit you get from me.

1. Correction, mother have father have God bless the child that has own, MY kids are at MY place of business after school and picked up by ME in the evenings to attend swim lesson, sports and music lessons, taken home , homework done, tutored by me , bath and go to bed. Now everything else you a chat bout is irrelevant an mi na address so carry on rinse mi file… I’m out just no mention mi kids okkkk have a blessed day n mi would really do well wid some more cash ya now so thx fi di name change maybe it’s luck…

1. Cash stop lieing. You work poor miss nacny till di woman demand di vaction weh u claim seh you send har pan last year. di poor woamn always deh a di restaurant while you deh a broad street a block Eric. him gal live round di corna and you a try count di strokes.

10. THIS GIRL IS A SAD EXAMPLE OF THE FEMALES FLOCKING DANCEHALL SEEKING TO GAIN ATTENTION AND WIFE STATUS BY SLEEPING AND SUCKING THEIR WAY THROUGH DANCEHALL. SHAME ON YOU. YOU NEED TO FIRST BE A ROLE MODEL FOR YOUR CHILDREN AS IN THE LONG RUN IT IS THEY WHO WILL ULTIMATELY BE THERE FOR YOU.

11. I dont have no respect for Cash, she love run dung friend too much. She all a friend big cratches veechie weh she an har a tek eric di same time. Every gal whe har man dem fk she try friend, she too nuff man. fi a big ras woman u nuh need so many friends a nuh everbody smile wid u a u friend u nuh learn dat yet?

12. KIDS SHOUKDNT EVEN BE INVOLVE IN BIG PPL ARGUMENT SHO HOW U IGNORANT AND GID AGO PUNISH U DUTTY WASTE ANYWAY …HOW SKILLY CHARGE SUH MUCH FI HIM DANCE DEM N NAH NUH LICENSE HOW HIM CHINNEYY WIFE NUH GET D LICENSE FI BWOYYY DEM PPL YA WUKLISS MI LOSE RATINGS FI SKILLY ADMS FOR KEMARGOTS NO DIAMONDS HIM AND HIM LIKKLE WEAK HOOD A WASTE DEM MAN DEH BATTY MAN INNA REAL LIFE MI UPSET FI SEE D WAY HIM HOOD LIKKLE NOT EVEN D FACT SEH IT LIKKLE IT SOFT LIKE ICE CREAM DEM MAN YAH NOT EVEN WORTH CHAT BOUT … NECA KNW SEH PPL DEAD A D NEW NIFIJI IS IT WHO R THEY??? SKILLY REAL F**KED UP NOT TO APOKIGIZE AND ANNOUNCE A WHO DEAD HE JUS GIVE A F**K ABOUT THE MONEYVAND THE PUSSY

1. Skilli worry about the money and the pussy? Sound like you worry more about the man hood, wife, money than about the dead people! If Skilly never have license it would never open back after first shooting! You real fool fool! You should check City hall before you come up and right! And if he rent out place with bar for the night you can go get a day liquor license. If you a promoter and you pay for place to rent and sell drinks which you all do to make money you think the man not supposed to give you a liquor license to use!! You talking foolishness! If he had a liquor license you wouldn’t be making a dime off bar! As a matter of fact liquor have to stop sell at 2am under liquor license….you fools still in bed sleep never even brush teeth yet fi go dance.
      Skilli turn your thing legit, dont mess up your good good life fi dancehall people! Rent to yankee and close your doors at 2am. Make dem go to the junk yard in cold with all of their licenses dwl!! Fool Fool jamaicans in Philly! You will never win with them

13. No license fi open a spot not even a “real” club n unno a keep dance coulda neva find me inna dem typa place deh n me sure u nah guh find no decent person weh frequent dem type a environment

14. cash u a gwaan like a nnuh drugs money gi u restaurant kmt. me memba when u jus open di restaurant and did have yu account a citizens bank and a 150 dollar did in deh so please go si dung anybody can own rass jamaican restaurant u a gwann like a franchise. kmft bout business. yuh caah even rass cook.

1. Is which one a di mate dem this weh neva get none a Foska what leff?
      My girl next time you decide fi grine di ppl dem man Kallect first and everthing else come afta. Cash was smart about getting something for all di stress weh she go chu. how about you ?. dyaam ediot. Money a money.

2. You really a cuss di girl about $150 in account that look like a blessing and success story to me!! If you come from $150 in account to two restaurant as a Jamaican single woman that should be on news! Do that Cash!!

15. Dutty Sour kratches Please come off of Skilli name! First of all if it wasn’t for Skilli most of you dancehall mattress would be dead from hunger! Skilli is one of the only man that will open the door for you to come in and keep your parties and make money! Look from Nifiji open how many of you nobodies run turn promoter, you make money off the door and bar then cry about liquor license! Which person with their good, good liquor license ago mess it up messing with you fool fool dancehall wannabees? You a try diss Skilli because they say no after hours license but none of you come to party before 3am? and if the man say place have to lock at 6 you call him badmind!

16. Uno better pray they never lock Nifiji because only othr place you have to go is the Junkyard! and that’s where most of you belong right with the other trash! If they shoot outside the man club in dutty Philadelphia how is that his fault? That had nothing to do with the man place and those that frequent Nifiji at 4am know that story can’t be accurate.
    Skilli should open back and not look pon the Jamaican that wanna rent the place! If the man say no smoking you shoot the guard then you wanna class him. WHO else is gonna let you promoters, selectors and begging mattresses come in the place and make a money? And why if the man make a dollar you feel like he shouldn’t! If it was the Chiney man you would run to him with your money and not even complain about the prices or how much the man a make!! Only US!! We hate to see each other prosper!!
    And yes it is badmind!!

17. She probably something that she want to share with those men I hope they use condom on her. I heard she was at the hospital recently and no one knows her complaints.

18. Cash stop brag bout ur cars and money that you are lacking. You a gwan like you a big timer. Tell us what dealership you went to buy the Crash/ Used Benz ?. Thank God for connections. When you wah show off meck sure you have Donald trump Money. Doh cut no corners. Di teefing clothes dem nah cut no dash neither. Everybaddie buy discount clothes nowadays. Now tell mi which part a you rich and we grudge you? You need fi go dive iina a drum pan a bleach and kibba you mouth..

Leave a Reply to Yep! Cancel reply