HEAR WI NOW SOUP HEAR WI NOW STAR…………A WHA STAR DIS YAH WAR?

Please can someone cum tell wi why these two at war, Aneka keep calling Danielle ugly and all but Aneka you aint pretty love. Yuh sey Danielle fava horse, but you fava Ms. Piggy.

Oh and Danielle yuh and Ricky a f**k and him a hide yuh and a try mek it look like you guys just friends. ahahaha, Ricky yuh a di boss.
Chrysanthemum-Optimized

CYMERA_20131119_130039-Optimized

CYMERA_20131119_130104-Optimized

CYMERA_20131119_130139-Optimized

CYMERA_20131119_130323-Optimized

Screenshot_2013-11-19-12-53-16-Optimized
Screenshot_2013-11-19-19-33-34-Optimized

Screenshot_2013-11-19-19-33-47-Optimized

Screenshot_2013-11-19-19-33-52-Optimized

Screenshot_2013-11-19-21-34-28-Optimized

16 thoughts on “HEAR WI NOW SOUP HEAR WI NOW STAR…………A WHA STAR DIS YAH WAR?

1. So let me get it straight internet war over community cocky? And who is the object of affection this bearded fellow? And a yard dem deh inna boots and sweater?
    Young girls please get some self esteem…. You can borrow a pint from shawty spenda she have Nuff fi guh round

2. A piece a shell dung gwaan lastnight between danielle, her sister and Deandra. Really though they both calling each other whore and the three a dem inna di same boat.

3. Platty and Aneka a fren, Platty and Danielle a fren. Looks like Platty a par wid Danielle more now cah Kerry Sweets nah par wid har she a par wid Aneka more..hmmm some pussy feelings a carry. The whole a dema rub crotches yah

4. cuss cuss doah hav gud words but both a unnuh nuh cute fi a war ova dese men an a which man worth all dis now, di man wid di beard or di one wid di braid

5. Is weh dis Ricky come from cause mi feel like him jus drop pon di scene as of late or a me nuh know wah gwaan a yaad

6. Met so pot a cuss kettle bcaz Aneka use to dance in taboo and Danielle she sell pussy a small island and a use har money and a mind that beard up boy but what a site,bcaz both these bitches ugly baddddd they can’t go with make up heavy make up day and night. Ya’ll bitches need to get a life worthless piece of trash

Leave a Reply to No Joke Cancel reply