HI BIG BOTTOM

BLINS ITEM

HI MISS BIG GIGANTIC BOTTOM YOU WILL BE ON THE WALL MONDAY MORNING ASAP………….HOW YUH FI A TEK MOE MAN AND TINK IT NEVA DID A GO REACH DI WALL?

20 thoughts on “HI BIG BOTTOM

1. Hear yah nung. Maybe a nuh she a spread it. Maybe di filling that dem put in deh just a spread on it’s own. Dwl. Woiiiieeee. Heh hayyyy. Monday please to come. Who needs Sunday? Lol.

1. It better not be Yanique cuz that would be the last deggey deggey damn straw fi me! Won’t even attempt to Defen such a shytty low dung dutty shame!!

2. Den Mo and Ugo nuh fren? how could she? I hope di two man dem sit down and compare notes bout har fake body parts and high mileage pusci

3. Is it hard evidence or hear say? I will await. I hope a nuh she (diva). As she ave girl child u nuh!! And it is NOT A GOOD LOOK!

4. Is she just highly sexual or what??? Everybody enter her pussy smh. Im sick nd tired of hearing about these hoes, we need some new ones.

1. Oh well she’s a self-proclaimed “SeX symbol” what else and why else would she get a modified “bottom?” Nuh must to seX off most of the top man dem :maho

Leave a Reply to Kandici Cancel reply