HIM SEH IF HIM HAFFI ASK FI PUMPUM 3 TIME HIM GONE A ROAD

0 thoughts on “HIM SEH IF HIM HAFFI ASK FI PUMPUM 3 TIME HIM GONE A ROAD

1. Honey, don’t be so rude lol…if di man want pucci 3 times ah day, he is entitled tuh get it 3, 4, 5, all 10 times ah day..nuhbady naah stop him from look front outta road differently than him bonified ooman…just don’t get mad when your woman does the same thang to you…..with another man :ngakak ..**dat nigga head big of real!!** :hammer

1. Yep, de mam have a landing strip. Ignorant man like him ooman cant cheat on him and let him find out, uno hear him a threat fi lick dung a ooman. Dem kind a man yah need to stay by dem self an back dem fist

2. Di ooman goodly happy when him gone a road to.
      Drankow, maybe you mout tink from all di ganja smoking and she nuh want you tink mout in har face. Ooman nuh fi look pan some a unno, leff unno to tree, goat, and man battyhole.

1. He sounds like he is living in the 20 century. Is modern time now big man, man not suppose to a bully and abuse women for their crotch. I am allergic to his ignorance.

2. Cuh di f…ka to nuh…him hairline all di way in a him neck back bout do road.. Him look like the offspring of a union between alkaslime and prof nuts KMT

1. :ngakak Him hairline really fava it run weh lef him long time. All di talk him ah talk yuh done knoe seh ah ride him hile ah ride him certain way :ngakak A long time him nuh release mek him ignorant suh :ngakak Not even a whore woulda sell him punny. My bwoy yuh get rejected from every angle…..yuh frustration deep :ngakak

1. Ah true when di hile ah ride yuh, it wi mek mi..ah mean, mek people hignant certain way…*due for ah tune-up Saturday nite* :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing: :kissing:

1. Yawdy,mi LONG overdue fe ah oil change n’ tune up..that ago be my birthday present tuh miself from *di man* :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Leave a Reply to Yep! Cancel reply