HISTORY ON THE WALL AGAIN………….NOH SOR

Bertony Reynolds suck p**y boy don’t live no were boy work at Walmart broke live free under my roof and dis me the sh*t mi clean send fi him com to a American thief mi money thief mi money com to Jamaica. Can’t fine plane ticket to get back pawn out the married ring sell off my clothes and shoes and give him baby mother gal were mi shoes the gal mouth stink just like is u say the baby mother p**y big and the baby is not ur com out a mi house pick up mattress from trash bin in the apartment garage cheap can’t buy toothpaste and mouthwash and baby mother a hype up in 6 dollar wig 5 dollar clothes and Walmart shoes hype boy dutty boy

20160816_064454

20160816_064626

14 thoughts on “HISTORY ON THE WALL AGAIN………….NOH SOR

1. Mi want help yuh cuss dem ina person sender! Mi huuurt baad! But dont worry sender there is a God and there is timee! No matter how loong but tiiime is always there waiting to pay back evil doers! Continue doing your work that makes u never go hungry.

2. Mi want help yuh cuss dem ina person sender! Mi huuurt baad! But dont worry sender there is a God and there is timee! No matter how loong but tiiime is always there waiting to pay back evil doers! Continue doing your work that will never make u go hungry.

3. Dats why i would neverrrrrr say mi ago help nuh rass man. Mi learn my lesson years ago,and mi cut before it was too late. A suh dem worthless man yah love use ppl.but my girl a your fault! Yuh must did a get warning.

4. Then suppose the mattress him pick up have bed bugs you know you will have a huge problem on your sender. Not just the baby mother and him but a blood sucking parasite.

5. Full time now u go look a life old cow 30 years in LA and a so you a live joy the Bom aka coral Carlyle drugs naw sell again so you afi deh pan skidrow a sell pussy fi pay bills mi know why you mad caw d boy you send fah run leff u bloodclath caw him find out you is a f***g old hore nothing not hiding him have him pretty woman so come to reality and go look a life caw pussy no deh pan price again or go look a section 8 housing fi live Ina, you whale up no Rass and a try hold down people pickney you and you obeah working muma
    You no fi talk bout people no live no weh look pan your place to Rass you Jealous of the fact the man find you out and have him pretty young gal not a old whale like you a bayhhhhhhhhh dutty hore

6. aww boy…what a mucky life. If I was to ever find myself in that position and the man leff me, no one but me and God would ever know about it. Stop give waste people time and energy in your life.

Him leave and gone, get up, get a mop bucket with some bleach and pinesol and wash down your place and spread up your bed and say a prayer and say goodbye, good ridding and have a good night sleep.

7. @ I gonna fix u up you’re on the wrong post cussing di wrong person ,and by the way you stale now because a di same argument u send een bout di woman earlier and your pics are staged so gtfoh and gweh.

8. Stop go married dem dung deh, mek di cock stay dung deh look one weh Yuh deh nuh. Neva you kasi a man cocky.

9. Wait deh man finish on the sender or wah
    Woman go look a man or buy a dildo obviously di man have a woman go look a man or go praise god if you a really 60

Leave a Reply to Met Cancel reply